Foto de Nacho Palau

Els fills de Nacho Palau descobreixen la veritat de la pitjor forma possible

Els fills de Palau coneixen com es troba gràcies a algú del seu voltant

Fa mesos, Nacho Palau s'allunyava dels mitjans de comunicació després del seu diagnòstic de càncer de pulmó. Arran d'això, Miguel Bosé, la seva parella durant dues dècades, va oblidar les diferències que tenia amb Palau i va demostrar que estaria a prop seu si ho necessitava. Ara, s'ha pogut conèixer com es troba gràcies a les paraules d'algú del seu voltant.

Miguel Bosé va visitar dimecres passat la Fira d'Art Contemporani ARCO. A l'entrada, els reporters que hi eren congregats li van fer diverses preguntes. El cantant va explicar com serà la seva participació en el nou programa de TVE 1, titulat 'Cover Night', un 'talent' de versions musicals.

Imatge de Miguel Bosé parlant molt alterat amb la premsa
Miguel Bosé no volia respondre preguntes sobre Nacho palau a la seva visita a ARCO, però després va rectificar | Europa Press

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

El cantant s'ha mostrat desafiador quan li han preguntat per Nacho Palau

L'amabilitat amb què havia contestat Bosé a les qüestions de feina va desaparèixer en ser preguntat per Nacho Palau. L'artista va canviar el gest, va apartar els micròfons i fins i tot es va aturar uns segons davant dels mitjans amb actitud intimidatòria. «Si us plau, nois. Res més», tancava així l'artista el tema.

Després d'uns minuts, Miguel va voler atendre la premsa i va accedir a contestar preguntes sobre Nacho Palau. Així doncs, el fill de Lucia Bosé va aclarir en quin moment es troba la seva exparella dins de l'evolució de la seva malaltia. «Nacho està estable, està bé, parlem molt, és una alegria que estigui així», explicava.

Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau
Miguel Bosé ha explicat quin és l'estat de salut de Nacho Palau | Telecinco - Instagram

Quan els mitjans es van referir a l'acostament que hi ha hagut entre ells després de detectar-li a Palau la malaltia, Bosé va contestar ben contundent. «Això ho heu dit vosaltres», donant a entendre que la premsa era qui havia inventat que estaven distanciats. El cantant va acusar la premsa d'inventar que la seva relació era dolenta: «És el que ven».

Pel que fa a la nova parella de l'escultor, Bosé va assegurar que s'alegra que Palau torni a tenir parella. «És un gran paio, ha refet la seva vida, té una parella que és un superhome. El conec molt», va comentar el cantant.

Aprofitant que Bosé semblava còmode responent qüestions sobre la seva vida privada, els reporters li van preguntar pels seus fills. «Els nens estan genial, són a l'escola, estan genial», responia. Després de contestar aquesta vegada de millor tarannà als periodistes, Bosé va continuar amb la visita a la Fira d'Art Contemporani de Madrid.

Nacho i Bosé van protagonitzar una polèmica separació

A finals del 2018 es va saber que Miguel Bosé i Nacho Palau s'havien separat. Una relació de 26 anys i quatre fills en comú nascuts per gestació subrogada. De la separació cap volia donar explicacions fins que Bosé va concedir una entrevista amb Jordi Évole.

Problemes judicials a banda, el fill de Luis Miguel Dominguín va explicar què va acabar amb la relació. «Quan l'amor no existeix i l'amistat i el bon rotllo es difuminen i es perd l'admiració per la persona amb qui estàs, tot s'esfondra», confessava. Miguel va assegurar que la relació s'havia trencat temps enrere, però que havia aguantat per «responsabilitat», «educació» i pel bé dels fills.

Palau, mentrestant, reclamava que els seus quatre fills es poguessin criar junts. Diferències a part, sembla que Nacho Palau i Miguel Bosé es tornen a entendre. El cantant es va posar en contacte amb el seu ex per mostrar-li suport i garantint-li també que si passés alguna cosa, ell s'ocuparia dels seus fills.

Fotomuntatge de Nacho Palau i Cristian Villela
Nacho Palau es va sincerar al parlar de la parella, Christian Villela | ESPAÑA Diario

Nacho Palau va tornar a un plató de televisió mesos després de donar a conèixer el seu diagnòstic. Va ser al programa 'Déjate Querer' en què Toñi Moreno li va preguntar per la seva relació amb la seva actual parella. «És un àngel, un home que m'ha sabut portar, ha aguantat molt. L'adoro, l'estimo moltíssim i espero durar moltíssims anys més amb ell», va comentar Palau sobre la seva parella actual.