Primer pla de Julio Iglesias molt somrient

La inesperada decisió de Julio Iglesias que ha deixat als seus fills preocupats

El fill secret del cantant torna a la càrrega

Julio Iglesias porta uns mesos sent notícia pel seu suposat mal estat de salut. I és que, fa un temps va sortir el rumor que el cantant tenia problemes de mobilitat i que, fins i tot, anava amb cadira de rodes.

A més, aquestes xerrameques afirmaven que l'exmarit d'Isabel Preysler patia també problemes mentals. Evidentment, van saltar les alarmes i molts se'n van preocupar. Fins a tal punt va arribar la xerrameca que amics seus van haver de sortir al pas per desmentir aquestes informacions.

Ja fa anys que Julio Iglesias intenta viure allunyat del focus mediàtic. Als gairebé 80 anys, el cantant prefereix viure amb tranquil·litat i sense la pressió constant de premsa.

Primer pla de Julio Iglesias
Julio Iglesias segueix sense reconèixer el seu suposat fill Javier Santos | Europa Press

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Però en tractar-se d'una de les cares més famoses del nostre país, és inevitable que es filtrin informacions sobre la seva vida. I la darrera informació sobre Julio Iglesias no només ha estat confirmada, sinó que, a més a més, podria arribar a generar un problema.

I és que l'intèrpret de 'Soy un truhan, soy un señor' ha pres una inesperada decisió que ha sorprès tothom. Fins i tot els seus fills, que segurament ja s'han posat en alerta de manera que pugui venir en un futur.

El cas és que Julio Iglesias ha decidit agafar el telèfon i trucar a Manuel Díaz per felicitar-lo. Així és, ja que el torero es va reconciliar fa uns dies amb el seu pare, Manuel Benítez, després de molts anys de lluita perquè el reconegués.

El fill secret de Julio Iglesias li envia un breu 'assumpte'

Sorprèn la decisió del cantant, ja que ell es troba en una situació similar a la del Cordobés (pare). Javier Santos fa anys que lluita perquè Julio Iglesias el reconegui com a fill legítim, cosa que el cantant es nega en rotund.

Per això, resulta curiós que feliciti Manuel Díaz per aconseguir una cosa que ell nega a Javier Santos. A més, fa uns mesos, el mateix Santos prenia la decisió d'allunyar-se de les polèmiques i abandonava la batalla legal contra el seu pare.

«Jo ja no crec en la justícia, deixa molt a desitjar, però sí que crec en les persones i vull creure en el meu pare, crec que ell no és ximple i que sap que soc el seu fill», manifestava.

Primer pla de Javier Santos
Javier Santos vol demostrar que Julio Iglesias és el seu pare | Instagram

«Sap què ha de fer, m'agradaria també que els meus germans fessin un pas endavant i fessin per parlar amb mi», afegia. Tanmateix, al programa 'Ya es mediodía' de Telecincohan parlat amb l'advocat que ha portat els casos de Manuel Díaz i Javier Santos i les seves paraules ho diuen tot.

«A mi em sembla fenomenal, i a veure si Julio Iglesias pren exemple d'aquesta actitud tan meravellosa. Tant de bo li serveixi per pensar en el que està fent amb Javier Santos», sentenciava.