Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Patricia Pardo

El sacrifici de Patricia Pardo per la seva filla que emociona Christian Gálvez

Patricia Pardo confessa un dels moments més difícils de la seva vida

Una de les cares més reconegudes del món televisiu actual ha estat la protagonista de la setmana després de la seva confessió. Patricia Pardo ha recordat en rigorós directe un dels moments més durs de tota la seva vida. Una anècdota de la qual mai ningú sabia res i que ha sorprès tothom.

Patricia Pardo ha confessat quin va ser el pitjor dia de la seva vida al plató d''El programa de Ana Rosa'. Un dia que té a veure amb la seva feina, i sobretot amb una de les seves filles que tant afecte té. Aquest succés ha fet emocionar la seva parella, Christian Gálvez, en recordar-ho de nou.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Patricia Pardo està en desacord amb la seva 'cap'

Aquesta setmana 'El Programa de Ana Rosa' ha estat l'escenari perfecte, on Patricia s'ha obert a tots els seus companys. Dimarts passat, l'espai televisiu estava de celebració perquè s'incorporava novament la periodista Pilar Gómez després d'haver estat de baixa per maternitat. Una tornada a la feina que provocava que Ana Rosa Quintana preguntés sobre la tornada a l'ofici després de ser mare.

Pilar reconeixia que malgrat tot, tenia ganes de tornar. Una qüestió amb què la presentadora del programa estava totalment d'acord. «Les que tenim una vida tan activa gairebé estàs com desitjant recuperar la teva vida, al final el més important és que no cal triar», esmentava.

Imatge de Patricia Pardo presentant a 'El programa de Ana Rosa'
Patricia Pardo a 'El Programa de Ana Rosa' | Telecinco

A allò, afegia Ana: «Un pot portar la seva vida personal, pot ser mare i portar la seva vida professional». Patricia Pardo també era preguntada per aquesta mateixa qüestió, ja que esmentava «gairebé sempre» i passava a explicar el motiu del seu desacord amb l'afirmació del seu cap.

El pitjor dia a la vida de la periodista

Després de la pregunta d'Ana Rosa Quintana, Patricia Pardo passava a explicar la seva situació. «Jo és que el pitjor dia de la meva vida va ser quan em vaig haver de reincorporar a treballar i deixar la meva filla Aurora a casa», esmentava.

A més, Patricia va afegir tot seguit: «Després amb la segona si tenia ganes de tornar». La periodista va confirmar de com de malament va passar-ho a l'hora de reincorporar-se a la seva feina després de la baixa per maternitat. Una època que va ser molt difícil per a ella, després d'haver de separar-se de la seva filla poc després de néixer.

Imatge de Christian Gálvez i Patricia Pardo passejant junts pel carrer
Patricia Pardo té una vida en comú amb el presentador Christian Gálvez| Europa Press

Patricia Pardo va deixar la seva filla tan petita a casa, mentre ella havia d'anar a la feina. Una etapa que ha quedat al bagul dels records, ja que actualment es troba en un dels seus millors moments al costat de la seva parella.

Christian Gálvez i ella han tingut un cap de setmana romàntic perfecte a Santiago, on han pogut gaudir l'un de l'altre. A més a més, cal esmentar que la feliç parella conviu en una casa nova amb les dues filles de la presentadora, formant un equip de primera.

Qui és Patricia Pardo?

Tot i que estem segurs que molts de vosaltres sabeu qui és Patricia Pardo, n'hi haurà d'altre que no ho sàpiguen. Es tracta d'una reconeguda col·laboradora i presentadora televisiva que va néixer a Santiago de Compostela. Una gallega que es va graduar a la Universitat Complutense de Madrid i que des de llavors ha treballat en diferents formats.

Imatge de Patricia Pardo parlant sobre els joves en una discoteca
Patricia Pardo té una llarga trajectòria professional | Telecinco

La jove ha treballat com a redactora tant a Mediapro, com a ONO. Però va ser l'any 2008 quan va fer un salt a la televisió amb dos programes d'Antena 3. 'El método por dos' i 'Tal cual lo contamos', van ser els dos espais on Patricia es va iniciar a la petita pantalla.

Sens dubte, malgrat els seus treballs realitzats, el projecte de la seva vida va ser el 2010 quan es va convertir en una de les cares més estimades d''El programa de Ana Rosa' a Telecinco.