Maria Casado

Es filtra una dada rellevant en l'embaràs de la catalana María Casado

La periodista de Barcelona està esperant el seu primer fill

María Casado és una de les presentadores catalanes més reconegudes de la televisió, però sempre ha intentat mantenir la seva vida privada allunyada del focus mediàtic. Això ha estat així fins ara, que ha comunicat que està embarassada.

La periodista de Barcelona ha utilitzat les xarxes socials per compartir amb tothom la bona nova. A més, també ha aprofitat per explicar una dada important sobre el bebè que està esperant amb la seva xicota, l'artista Martina DiRosso.

María Casado explica una nova dada del seu embaràs

La presentadora de 'Las tres puertas' sempre ha estat molt recelosa de la seva vida personal. Per això, mai no se n'ha sabut res de precís, llevat de rumors que indicaven que temps enrere va ser parella de Toñi Moreno. Tot i això, des que va iniciar la seva relació amb Martina les coses han canviat.

María Casado des de fa temps fa servir les xarxes socials per mostrar el seu amor amb absoluta naturalitat. Precisament ara, que ja no vol amagar res, ha revelat que, amb gairebé 45 anys, està embarassada. Sí, ha anunciat que serà mare amb la seva xicota.

Totes dues van pujar la mateixa publicació per anunciar-ho: una imatge on es feien petons mentre Casado sostenia una ecografia amb el següent missatge: «Felicitat infinita! María i jo serem mares i no puc estar més emocionada. Tenia ganes de cridar al món que la família creix i que amb tu tot és millor. Nosaltres sempre al mateix equip».

Tanmateix, no ha estat l'única notícia que Casado ha compartit amb els seus seguidors. Ha donat més dades del seu embaràs i ha compartit una foto de l'ecografia del bebè que ve en camí. Hi ha escrit un text amb què en revela tant el sexe com el nom: «Seré nena i em dic Daniela. Les meves mares estan molt contentes. Gràcies pels missatges d'afecte d'aquests dies».

Per tant, ja sabem que ampliaran la família amb una nena i que han triat per a ella un nom d'origen hebreu. Significa «justícia de Déu» i es considera que les dones anomenades així són molt socials, tímides en alguns moments i que sempre busquen la cordialitat.

María Casado ha rebut i rep moltes felicitacions

La presidenta catalana de l'Acadèmia de la Televisió i la seva xicota estan rebent missatges d'enhorabona per l'embaràs, perquè sigui una nena i pel nom elegit. Així, els han deixat comentaris a xarxes amigues i companyes com ara Sandra Barneda, que ha dit: «Moltes felicitats».

Imatge de María Casado i la seva parella Martina, juntes posant a un photocall
María Casado i la seva parella reben moltes felicitacions per l'embaràs. | GTRES

També han fet el mateix Beatriz Luengo, Itziar Castro, Paula Echevarría, Anne Igartiburu o Irma Soriano. Aquesta darrera ha escrit: «Daniela, ja ets una nena molt afortunada. Vens a omplir les teves mares d'amor».

La catalana ha vist que, així mateix, són molts els ciutadans anònims que han volgut felicitar-les amb missatges com aquests: «Me n'alegro molt. De segur que la nena serà meravellosa i el nom és preciós. Cuida't molt i gaudeix del teu embaràs», «Enhorabona a totes dues, sereu unes mares molt bones. Aquesta nena serà la més feliç de l'univers» i «El meu desig per a les mares és que Daniela vingui sana. Estic segur que l'estimaran molt perquè ha estat desitjada».

Sense oblidar-ne d'altres: «Què visquin els bebès i l'amor!», «Felicitats i benediccions» i «Dones al poder. Moltes felicitats».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!