Primer pla de Pablo Urdangarin elegant

Pablo Urdangarin viu en una casa que deixa sense paraules la seva família

Pablo Urdangarin presumeix de nova llar amb la família

Pablo Urdangarin, fill de Cristina de Borbó i Iñaki Urdangarin, està millor que mai i té una vida a Barcelona aparentment tranquil·la. Tanmateix, sap que de vegades els reporters li pregunten per l'estat dels seus pares i si finalment es divorciaran després d'un llarg any separats. Sobre un tema que no solen qüestionar-lo aprofundirem aquest dijous per conèixer una mica més com és el nou habitatge on viu el jove.

Pablo Urdangarin, de 22 anys, ha viscut tota la vida a la capital catalana. En els darrers mesos, ha canviat de residència i ara s'ha mudat de la residència esportiva on vivia a un dúplex amb dos companys de l'equip d'handbol blaugrana.

La veritat és que aquest habitatge de solter, que està localitzat a Sant Joan Despí, és una urbanització amb piscina. Una nova llar on es relaxa tot el que pot el conegut jugador d'handbol culer.

Primer pla de Pablo Urdangarin.
Pablo Urdangarin ens presenta la seva nova casa a Catalunya. | GTRES

Pablo Urdangarin està pletòric amb la seva nova llar a Barcelona

Cal recordar que a Sant Joan Despí hi ha la ciutat esportiva del Futbol Club Barcelona i hi juga el segon equip d'handbol del club català.

En aquest nou dúplex compartit amb dos dels millors amics de l'equip d'handbol blaugrana on juga, són habituals les visites. Per exemple, la dels seus germans Juan i Miguel i, fins i tot, la del seu pare, i tots ells s'hi han deixat veure.

Estem parlant d'un habitatge de lloguer i les seves despeses són compartides pels seus dos companys d'equip i d'habitatge. Això sí, ell ha de pagar més despeses que els seus companys, ja que Pablo Urdangarin ocupa el segon pis d'aquest dúplex, amb una habitació més gran i bany en suite.

Pablo Urdangarin comparteix dúplex amb dos companys culers

El cas és que Pablo Urdangarin va deixar enrere l'estada a La Masia fa uns mesos. Anteriorment, també va estar residint en un pis de Pedralbes, propietat d'uns amics dels pares.

Imatge de Pablo Urdangarin amb la samarreta de bàsquet del FC Barcelona
Pablo se centra en l'equip d'handbol blaugrana. | EP

Sobre el seu pas per La Masia, el jove va viure en una residència i no en uns pisos propers a la ciutat esportiva que té el club blaugrana per a jugadors. Els avantatges de viure a aquesta residència és que va estar convivint amb jugadors d'elit de moltes categories esportives del Barça. A més a més, li quedava a mà per anar a entrenar cada dia.

Pablo Urdangarin se centra en l'equip d'handbol català

En resum, Pablo Urdangarin té una vida ordenada i centrada en els objectius professionals i esportius: continuar ascendint al club de la vida del seu pare i el del mateix jove.

Pablo Urdangarin prefereix viure tranquil a Barcelona i sense ensurts. És un noi a qui no li agrada gaire sortir, ja que és molt responsable i li agrada molt estar centrat en la competició amb el Barça d'handbol. Un equip que li ho ha donat tot i, per això, lluita per ser un jugador professional important. Per ara, li està anant força bé al segon equip blaugrana i sempre compta amb el suport de tota la seva família.

Gràcies al club culer, segurament aconseguirà els seus objectius, perquè és una cosa per la qual sempre he lluitat. I seguir l'exemple esportiu del seu pare al club seria l'èxit més gran professional que podria emprendre en tota la seva vida.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!