Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos mig somrient i mirant a càmera

El germà secret sobre el qual Terelu Campos es nega a parlar

Terelu Campos i la seva germana no han parlat mai d'aquest secret familiar

Terelu Campos és una de les poques persones a Espanya de què es pot dir que se sap molt. Tothom ha parlat sempre de la seva vida professional i també de la personal. Tot i això, encara hi ha un detall del qual no s'ha pronunciat.

Del clan de les Campos ho sabem tot. La mare de Terelu Campos és considerada com una de les llegendes de periodisme en aquest món. Però encara queden coses per conèixer.

Terelu Campos va seguir els passos de la seva progenitora i, des de la seva irrupció a la pantalla petita, la seva vida va esdevenir totalment mediàtica. De la mateixa manera, la seva filla i la seva germana s'han convertit també en personatges populars.

Ara bé, Terelu Campos també tindria un altre germà del qual se sap molt poc. Es tracta d'algú de qui s'ha parlat escassament i que viu en l'anonimat. Aquest fill hauria estat fruit d'una relació anterior del pare de les germanes Campos, abans de casar-se amb María Teresa.

Captura del 'docu-reality' 'Las Campos'
Terelu Campos té un familiar secret del qual se sap ben poc. | MEDIASET

Terelu Campos quan va enfrontar un abans i un després de la seva vida

Les germanes se'n van assabentar l'any 2000 de l'existència d'aquest familiar. Terelu Campos tenia aleshores 21 anys. Aquest va ser el moment en què la seva vida va canviar. Aquestes van ser les declaracions de Carmen Borrego a 'Sálvame':

«Va ser a través d'una persona intermediària, que coneixia les dues famílies. El meu germà va dir a aquesta persona que li havien explicat que podia ser germà nostre, però que no n'estava segur. Nosaltres també havíem sentit coses, però no teníem el 100 % de res», se sincerava davant de les càmeres.

La germana major es va comportar com la «més dura» quan es va assabentar d'aquesta nova situació. «El meu pare ja no vivia i, al principi, t'hi entra la responsabilitat de saber qui ets», deia. Les germanes es van emportar una gran sorpresa quan es van fer la prova d'ADN i aquesta va indicar que era verdaderament el seu familiar. «Aquella nit no vaig poder dormir», deia Carmen.

La primera reunió va tenir lloc entre les dues germanes i María Teresa Campos: «El dia que et fas la prova d'ADN i no hi ha cap dubte. Aquest moment en què coneixes un fill del teu pare…[…] Estàvem tots. I se'm posa la carn de gallina de recordar-ho».

Primer pla de Terelu Campos amb el rostre molt seriós
Terelu Campos afirma que ell vol continuar sent una persona anònima. | Europa Press

Terelu Campos defensa la seva anonimat

La germana de Terelu recorda que, de seguida, en veure les mans d'aquest va saber qui era, «perquè eren idèntiques a les del meu pare». Carmen reconeixia que no volia que es deixés d'especular sobre ell.

«No ha estat mai secret, és anònim, perquè ell així ho vol i ho hem respectat, però tot el cercle íntim familiar ho sap. Si en parlo, és per donar-li el seu lloc. Ell és anònim. Però sí que vull dir com et sents després de donar el lloc a aquesta persona que té tot el dret a saber d'on ve», explicava amb afecte.

El pare és el locutor de ràdio, José María Borrego Doblas, amb qui va estar casada María Teresa Campos 20 anys. El periodista es va llevar la vida el 1984, un moment molt dur a la vida de la comunicadora.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!