Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Muntatge Rocío Flores i la seva mare Rocío Carrasco

Rocío Carrasco s'assabenta dels nous problemes de la seva filla

Rocío Flores s'ha emportat un bon disgust

Rocío Flores s'ha endut un nou disgust, i és que la noia se n'ha anat de viatge romàntic amb el seu xicot, Manuel Bedmar, però res no ha sortit segons el que estava previst.

Pel que sembla, la filla d'Antonio David patia un contratemps que gairebé aconsegueix amargar-li la il·lusió i la felicitat que havia tingut durant la visita a París.

Així ho explicava als seus seguidors força enfadada: «Porto tot el dia amb el mòbil sense bateria. Acabem d'arribar a casa i ja estic més tranquil·la i dutxada», començava dient.

Rocío Flores i Manuel Bedmar a París
Rocío Flores i Manuel Bedmar han gaudit molt a París | Xarxes socials @rotrece

«Demà us explico la tornada a Màlaga perquè estic enfadada. Tot ens passa a nosaltres. Demà us explico i espero que ens donin la solució», assenyalava.

Després d'un meravellós viatge en què s'han deixat portar per la màgia de Disneyland Paris i gaudit de la ciutat de l'amor, sembla que tot s'ha torçat a la tornada.

I és que pel que sembla a la noia li han perdut una maleta a l'avió. «Ja soc per aquí de tornada. Ahir estava enfadada perquè vam arribar de viatge i em faltava una maleta», explica a les seves xarxes socials.

«Pel que sembla l'han trobat a París i sembla que ens la portaran en el proper vol. Això espero. Així que ara a esperar i resar», es lamentava.

Per sort, sembla que finalment tot tindrà solució i han aconseguit localitzar la maleta, encara que aquest no és l'únic disgust que Rocío s'ha endut a la tornada.

I és que la noia també ha mostrat el malestar per l'alt preu que tenen els bitllets d'AVE de Màlaga a Madrid.

Ja sabem que Rocío realitza molt aquest trajecte, bé sigui per feina o per veure la seva família que viu a la capital.

Rocío Carrasco s'assabenta de l'últim incident que ha patit la filla

«M'acaben de clavar 200 euros per 2 bitllets d'AVE per dijous. I això que és la tarifa bàsica (que no permet ni canvi ni devolucions). Alucino», explotava molt indignada amb el preu.

«Aquesta setmana la tinc a plena de feina. Dijous i divendres viatjo per feina i dissabte tinc l'aniversari de la meva morena», assegurava, donant a entendre que no li quedava cap altra que anar.

I és que aquest 21 de febrer era una data molt especial per als Ortega-Mohedano, ja que Gloria Camila ha fet els vint-i-set anys. Una ocasió que la seva estimada neboda no s'ha volgut perdre per res del món.

Imatge de Rocío Flores i Manuel Bedmar a París
Rocío Flores s'ha queixat de l'alt preu que tenen els bitllets d'AVE de Màlaga a Madrid | Xarxes Socials @rotrece

«Feliç aniversari i feliç vida la meva morena. Aquest cap de setmana el celebrem TQ», li escrivia molt emocionada per felicitar-la.

Totes dues han estat sempre molt unides i han fet front a les polèmiques familiars de la millor manera possible.

«Encara em queda: desfer maletes i tornar a fer maletes, posar 300 rentadores, preparar contingut que he de tenir per dijous i un llarg etc.», detallava sobre el seu atrafegat ritme de vida.

De moment, i malgrat que no es planteja tornar a la televisió, Rocío continua tenint molt d'èxit com a influencer.

Rocío Flores
Rocío Flores s'ha endut un bon disgust després de tornar del viatge | GTRES

La neta de 'La Más Grande' compta amb gairebé 800.000 seguidors que segueixen dia a dia cadascun dels seus passos.

A més, feina no n'hi falta, ja que són nombroses les marques que es barallen per col·laborar-hi i esperen que les promocioni.

Des de marques de roba, fins i tot clíniques de cirurgia estètica on Rocío sol acudir a fer-se els nombrosos retocs estètics.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!