Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Ainara Firts Dates

Ainara deixa la seva cita de 'First Dates' amb les ganes: «Sóc una noia microones»

Ainara i Javier han tingut molta química durant la trobada

Javier confessa que és molt aventurer. Li encanta l'adrenalina, fer coses noves, etc. Tot i que ha conegut moltes noies, veu difícil trobar una parella pel seu estil de vida. I és que cerca que la seva noia tingui una vida molt activa, igual que ell.

Ainara considera que no la valoren del tot i se sent un deu. «Veuen una imatge meva a xarxes socials que no és la vida real», assegura. A Javier li ha semblat superatractiva i també li ha encantat que sigui canària. Tots dos tenen una química brutal i no han parat de riure en cap moment.

Firts Dates
Ainara i Javier s'han deixat anar per complet. | Telecinco

Ainara sent molta enveja de l'estil de vida que porta Javier, viatjant per tot el món. I arriba a demanar-li que la porti amb ell. Javier li diu que prefereix no fer-se una idea del que busca en una noia, mentre que ella creu en l'amor a l'antiga.

Vol casar-se i tenir fills. Somia tenir una mini Ainara i també és súper creient, sempre va a missa. «El casament per l'Església», té molt clar ella. Ainara reconeix que s'ha llançat i ha començat a 'tontejar' quan s'han ficat al jacuzzi.

A Javier li encanta que sigui un cicló d'energia, però ella assegura que és un microones. «Esclafo però no cuino». A més, li deixa clar que s'ha de guanyar el petó. Tots dos han coincidit que ho han passat molt bé i volen continuar coneixent-se.

Emilio no troba la seva Jennifer Lopez

Mari Luz o Estefani porta molt malament anar envellint, tant que ni tan sols ha volgut donar la seva edat al programa. No manté una relació sentimental des de fa set anys, perquè és molt exigent. Vol una persona educada i que no la tracti com una persona gran.

Emilio assegura que li deu tot a l'espectacle, perquè la gent el vol i el respecta. Ell ha vist la seva cita molt més gran que ell i no considera que es vegin bé junts. «Puc ser el nebot o el nét», opina. I és que busca una Jennifer Lopez o una Shakira.

I deixa clar a les cambreres que «aquesta nit serà que no».

Firts Dates
Estefani li ha dedicat una cançó a Emilio. | Telecinco

Però, al contrari, ella està molt il·lusionada. Estefani li explica que ha sigut cantant, però no va poder arribar a més perquè no va tenir a ningú que la llancés a la fama.

A l'Emilio això no li fa gràcia, perquè l'únic artista només pot ser ell. Ell té l'autoestima molt alta, considera que està fantàstic a la seva edat.

El que busca és una atracció a primera vista, mentre que a Estefani no li ha acabat d'agradar. Tots dos han coincidit que no peguen res i no es veuen com a parella.

Rebeca ja coneixia Carlos Sobera

A la Rebeca li agrada el luxe. És veneçolana i s'acaba de mudar de Marbella a Madrid. Ella vol tornar a treballar a la televisió i fins i tot va entrevistar Carlos Sobera en un esdeveniment.

Fa uns quants anys que és soltera i no ha tingut bona sort en l'amor, ja que no li han sigut fidels. Ella creu que els homes s'espanten amb ella, no gosen parlar-li o convidar-la a sortir.

Ian és de Nova Jersey i va tenir la seva primera filla molt jove, amb vint-i-un anys. De fet, fins i tot ja té tres nets.

Amb quaranta-vuit anys ja està jubilat perquè va ser militar i ara es dedica a viure la vida. En veure'l, a Rebeca li ha semblat que és un home molt gran.

Firts Dates
Rebeca i Ian durant la seva cita. | Telecinco

Mentre que a Ian li ha encantat que sigui llatina, «perquè tenen la sang calenta». A Rebeca li encanta això que ell estigui jubilat i que pugui viure la vida, però es queda de pedra quan li confessa que ja és avi i té tres nets.

Rebeca ni s'imagina ser àvia o tenir un fill. «Ni tan sols tinc un gos», assenyala. Ian es considera molt estricte, molt ordenat i amb moltíssima disciplina. No li agraden les dones que busquen l'aprovació d'altra gent ni que vagin provocant, encara que ella el veu una mica gelós i obsessiu.

Aquest detall acaba arruïnant la cita, ja que encara que ell mostra intenció de seguir coneixent-la, ella li acaba donant carabasses.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!