Primer pla d'Ana Rosa Quintana amb un 'blazer' vermell

Ana Rosa Quintana i el seu marit prenen una decisió que sorprèn tothom

Ana Rosa passa a l'acció amb el seu marit fidel

Ana Rosa Quintana va tornar fa mesos a portar una rutina diferent de la que va experimentar l'últim any. Recordem que va haver d'allunyar-se de la televisió per tractar-se d'un càncer de mama que el va sobrevenir el novembre del 2021.

La veritat és que Ana Rosa ha anat, a poc a poc, tornant a la vida social. Així les coses, les darreres hores l'hem vist acudir a recollir el premi 'Peregrina d'Honor' de mans d'Alfonso Rueda, President de Galícia.

Ana Rosa ha fet un viatge exprés a la comunitat del nord d'Espanya perquè no es podia perdre aquest premi. Un que li han lliurat per promoure el Camí de Sant Jaume.

Per si no n'hi hagués prou, Ana Rosa, que no para els últims dies, ha anat a la Sisena edició del Saló d'Art Modern ubicada a la Fundació Carlos d'Anvers de Madrid.

Ana Rosa ha tornat a la vida social sempre amb el seu marit

Estem parlant d'un saló que compta amb més de 300 obres dels grans mestres de les avantguardes i l'art modern. Per exemple, Ana Rosa no s'ha perdut cap detall de l'obra 'Mauvaise Année' de Salvador Dalí, presentada de manera inèdita a Espanya.

Foto d'Ana Rosa Quintana i el seu marit Juan Muñoz
Ana Rosa Quintana recolza sempre el seu marit, Juan Muñoz | EuropaPress

Ens referim a una escenografia d'uns 20 metres d'alçada que Dalí va executar per a la companyia de Ballets Russos de Montecarlo. Estem parlant del disseny del decorat de la bacanal gràcies a diverses fotografies i formats que es van adaptar a aquesta obra.

Ana Rosa no podia deixar de comptar amb el seu marit per acudir a aquesta inauguració i Juan Muñoz la va acompanyar com és habitual.

Ana Rosa està feliç després de deixar enrere la malaltia que li va canviar la vida

A més, a la comunicadora se'l va veure compartir una xerrada amena amb l'alcalde de Madrid, José Luis Martínez-Almeida. I és que tots dos, a més que són famosos a qui els encanta l'art, també els uneix la passió pel futbol. Sobretot, són fidels seguidors dels colors blanc-i-vermells de l'Atlètic de Madrid.

Ana Rosa, que es congratula d'haver tornat a la vida social, després de passar un temps molt dur fora d'esdeveniments, inauguracions i recollides de premis, està feliç. Se la va veure molt elegant amb un vestit de jaqueta en tons blaus i grisos i el va acompanyar amb un original top llencer.

La veritat és que Ana Rosa Quintana se sent molt acompanyada pel seu marit, Juan Muñoz, en aquests actes. I malgrat que la presentadora de Telecincose sent segura d'ella mateixa i es troba millor després d'aquella àrdua etapa, sempre mostra molta complicitat amb el marit.

El seu marit, Juan Muñoz, el seu màxim suport durant la pitjor època de la seva vida

Per sort, va poder deixar enrere aquest llarg tractament que li ha tingut fora de joc més temps del que li hagués agradat.

Foto d'Ana Rosa Quintana i Juan Muñoz.
Juan Muñoz i Ana Rosa, sempre junts | GTRES

Juan Muñoz està més que orgullós de la veterana presentadora de Mediaset. I així ho demostra cada vegada que se'ls deixa veure junts en qualsevol acte social en què comparteix temps una vegada que Ana Rosa surt del plató.

La millor notícia per a la companya de Joaquín Prat és, sens dubte, que el futur que es presenta és esperançador.

Fins ara, no hi ha hagut cap mena de recaiguda que faci pensar que pugui tornar a agafar una altra baixa o la vegem menys a la televisió. Cosa que no està passant fins ara, per sort, per a la dona de Juan Muñoz.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!