Charo Mohedano

Rosario Mohedano confirma que els rumors sobre Rociíto són certs

Rosario s'alegra per la nova situació de la seva cosina

Rosario Mohedano confirmava les últimes hores que els rumors sobre la seva cosina eren certs. S'ha especulat molt sobre la nova situació de Rociíto, i la cantant no ha tingut impediment a oferir-ne la versió. Es mostra encantada amb el que li passa de la filla de la Jurado.

A Telecincohan decidit fer un gir radical als seus programes. Entre altres coses, han vetat tretze personatges famosos, entre els quals hi hauria la dona de Fidel Albiac. A això s'hi unirien altres noms del seu entorn com Rosa Benito, Antonio David Flores o Ortega Cano.

Rosario s'alegra pel nou codi ètic que han implantat els directius de la cadena i que serà de compliment obligat per a tots els espais. Ja no podran abordar certs temes de contingut polític ni fer referència a certa gent. L'artista es mostrava encantada amb la mesura adoptada.

Fa molts anys que rep crítiques per part d'algun programa de la cadena i fins i tot va arribar a demanar-los. «Acaben d'enviar-me el codi ètic de Mediaset», va escriure al seu perfil de Twitter. Continua assegurant que «he de dir que ja era hora que em fessin cas i canviessin tot el que porto denunciant».

Si escau, detecta «delictes i praxis delictives realitzades des de fa ja més de nou anys». Per a la cantant, la llista de vetats imposada pel conseller delegat del grup de comunicació, Alessandro Salem, suposa tot un alleujament. Durant molt de temps va lluitar als jutjats perquè deixessin de parlar-ne a 'Sálvame'.

Charo Mohedano
Rosario Mohedano està encantada amb les noves mesures adoptades per Telecinco | GTRES

Ara respirarà més tranquil·la després de conèixer que no la podran esmentar. Al codi es recull que no es permetrà cap incompliment. La proposta afectarà «tots els empleats, col·laboradors, clients i resta de tercers que mantinguin relacions professionals amb Mediaset».

Rosario Mohedano comprova, a més, com tampoc podran referir-se als programes a la seva mare ni a la seva cosina Rocío. En el cas d'aquestes dues, resulta complicat saber si els beneficia o en realitat els suposa un trastorn. Sobretot si tenim en compte que durant anys han cobrat la cadena a canvi d'aparèixer en diferents formats.

No obstant això, es pot dir que hi ha una certa satisfacció entre els famosos implicats per aquest veto. En realitat, al document que s'ha donat als treballadors de la cadena apareix l'anterior Codi Ètic, del 2011, encara que amb una sèrie de novetats. Hi ha uns quants punts que marquen el nou rumb que ha de seguir el grup audiovisual.

S'hi inclou un epígraf on s'especifica que els discursos sobre política o ideologies ja no hi podran tenir cabuda. A més, tampoc no es podrà sortir fugint dels plats ni parlar malament dels companys d'altres programes. Cosa que s'havia convertit en una rutina per als col·laboradors de 'Sálvame'.

Rosario Mohedano demana justícia

Rosario Mohedano no sembla especialment preocupada per la nova situació laboral de Rociíto. Ella està entestada que es faci justícia. L'últim cop que es va trobar amb els responsables de La Fàbrica de la Tele va ser en un jutjat el juny de l'any passat.

Va acudir a declarar al costat del seu marit després de la filtració d'informació confidencial sobre ells dins de l''Operacion Deluxe'. «Acabaran a la presó, que és on han d'estar aquest tipus de persones. Sortiran condemnats», va declarar la cantant.

Muntatge d'images de Rocío Carrasco i Charo Mohedano
Rociíto ha comprovat com es quedava sense feina per culpa de Rosario | España Diario

Ha explicat que únicament «volem justícia perquè ningú torni a patir el que nosaltres hem patit. Perquè a una cadena li interessava anul·lar-nos professionalment i personalment, guanyant molts diners amb la publicitat i audiències».

Rosario Mohedano havia lluitat molt perquè deixessin de parlar-ne. El que no explicava és que també afectarà la seva cosina i tot el seu entorn.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!