Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz ‘El Cordobés’ rep un missatge de la seva altra germana

Manuel Díaz sap que ella entén pel que va passar

EL retrobament entre Manuel Díaz i el seu pare continua fent parlar dies després que es veiés la seva primera foto junts. Molts familiars han compartit la seva opinió i la seva alegria sobre aquest moment tan esperat. Ara, és una filla d''El Cordobés' la que dirigeix un missatge directe a Manuel Díaz.

Manuel Benítez va tenir cinc fills de la relació amb Martina Fraysse. A més de Manuel Díaz 'El Cordobés', a qui la justícia va reconèixer com a fill legítim el 2016, el torero té dos fills més reconeguts.

El pare de Manuel Díaz va tenir tres fills fora del matrimoni

Manuel, fill d'una mestra nord-americana, segons la mare, el torero va saber del naixement del fill, però mai se'n va fer càrrec. Després d'anys de silenci, la dona va presentar la demanda de paternitat. Rebutjada en primera instància, la va guanyar en la seva apel·lació davant el Tribunal Suprem i Manuel Benítez, que no es va fer la prova de paternitat, va ser declarat legalment pare del jove.

L'altra filla reconeguda és María Ángeles Benítez Raigón. La seva mare, María Ángeles, va mantenir una relació amb el dretà abans que aquest es casés, relació que ell mai va negar. Tot i que no es va voler sotmetre a un test de paternitat, la sala que va portar el cas de Raigón va provar que el torero era el seu pare gràcies a les proves que va aportar ella.

L'any 2000 es va dictar sentència i María Ángeles va ser reconeguda com a filla del torero. «Sempre vaig saber que, algun dia, passaria això, el meu cor em deia que, a la seva manera, el meu pare m'estimava», va assegurar llavors Raigón. Tot i això, no va ser fins a l'any 2017 quan pare i filla van entaular llaços.

Manuel Díaz 'El Cordobés' i el seu pare
María Ángeles Reigón emocionada amb el retrobament de Manuel Díaz i el seu pare | Trendings

La història de María Ángeles i de Manuel Díaz, germans de pare, és molt semblant. Tots dos van lluitar durant anys per aconseguir el reconeixement del que sabien era el seu pare. Com Manuel, María Ángeles des de petita somiava que arribés aquell moment: «És un somni que tinc des que sóc petita».

La notícia del retrobament entre Manuel i el seu pare no ha deixat indiferent la filla del dretà, que es va emocionar al saber que s'havia produït aquell moment. María Ángeles diu que se sent «molt identificada amb tot el que va dir», referint-se a les paraules del seu germà Manuel Díaz. «A mi m'ha passat i em va agradar molt com va parlar, vaig veure molta veritat en les paraules i em sentia tota l'estona molt identificada amb totes les coses que explicava».

María Ángeles, feliç amb el retrobament, encara no coneix Manuel Díaz

Entrevistada per la revista Lecturas, Raigón ha explicat que se sent feliç en veure el seu pare i el seu germà junts. «Ho he viscut amb moltíssima felicitat», ha afirmat María Ángeles. La filla del dretà afirma que el va trucar després de conèixer la notícia: «'Pare, ho he vist. Que bonic!'. També vaig parlar amb la seva parella, amb Mari Ángeles. I és que jo tinc una relació molt bona amb ells».

María Ángeles Raigón
María Ángeles Raigón desitja trobar-se amb el seu germà Manuel Díaz | XARXES SOCIALS

Raigon també va ser convidada a l'esdeveniment en què van aparèixer junts pare i fill, però no hi va poder anar. «El meu pare em va convidar a l'esdeveniment del vintè aniversari de la seva proclamació com a Califa del Toreo. Ell volia que jo hi anés, però jo no sabia que Manuel també hi aniria, ens uniria».

A María Ángeles li van preguntar si li agradaria trobar-se amb Manuel Díaz, el seu germà , la cordovesa ha afirmat: «Sí, és clar que sí. Jo no tinc cap problema». Un desig que potser aviat es compleixi i reuneixi finalment Manuel Benítez amb tots els seus fills.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!