Dani Alves

Dani Alves abatut després de saber que continuarà a presó: dejuni i vot de silenci

El lletrat Cristóbal Martell es va reunir amb el brasiler després de la decisió del jutge

Gerro d'aigua freda per Dani Alves en saber que continuarà a presó. El brasiler, acusat de violar presumptament una noia de 23 anys la nit del 30 de desembre a la discoteca Sutton de la ciutat comtal, sol·licitava la llibertat provisional al·legant que disposa de domicili a Barcelona i prestant-se a dur una polsera telemàtica destinada a evitar la seva fuga.

Tot i això, l'Audiència de Barcelona va decidir no acceptar el recurs de la defensa del futbolista. D'aquesta manera, Dani Alves continua en presó provisional i sense fiança a Brians 2. Una decisió que no hauria agradat gens al brasiler el qual, segons afirma el mitjà Infiormalia, hauria tingut una sorprenent reacció. 

La seva alta capacitat econòmica i la seva doble nacionalitat, haurien estat els principals motius pels quals l'Audiència de Barcelona hauria decidit mantenir-lo empresonat, ja que considerava que hi havia un risc elevat de fuga. Amb tot, el recurs d'apel·lació presentat per la defensa va quedar completament desestimat. 

Dejuni i vot de silenci

Cristóbal Martell, advocat del detingut, va comunicar la notícia a l'ex del Barça aquest dimarts passat i tal com informa el mitjà esmentat, Alves no va voler sortir de la seva cel·la. Així, Dani Alves estaria completament abatut davant la decisió dels magistrats que porten la seva causa. 

Segons Cuatro al día, el xicot de Joana Sanz no va dir ni una sola paraula en tot el dia i tampoc va menjar res. Segons sembla, tampoc es va personar al menjador comú a l'hora d'esmorzar. Molts dels seus companys de Brians 2, van voler animar-lo encara que sense èxit. I és que el futbolista no estaria passant per un bon moment.

De fet, alguns dels seus companys van explicar a Dani Alves que havien organitzat una juguesca, apostant per si sortiria o no de la presó aquest dimarts passat. Fet que hauria molestat molt al brasiler. 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

La petició d'Alves al seu advocat

Dani Alves va demanar al seu advocat que treballi per demostrar la seva innocència. Així ho va traslladar el mateix Cristóbal Martell als mitjans de comunicació, el qual va anunciar la petició que li havia fet l'exjugador blaugrana. «Que remem, que treballem per demanar la seva innocència», va comunicar Martell.

Advocat de Dani Alves
Cristóbal Martell, advocat de Dani Alves. | EP

El cert és que la situació del brasiler és complicada, ja que tot i que la defensa podrà demanar de nou en un futur la llibertat del seu client, la llei estableix que Dani Alves podria estar en presó preventiva fins a dos anys, prorrogables a dos anys més. D'aquesta manera, l'ex del Barça podria estar fins a quatre anys entre reixes.