Primer pla de Paloma Cuevas.

Paloma Cuevas deixa clar a les seves filles que ja no s'amagarà més

Paloma reconeix el que era un secret de domini públic

Paloma Cuevas ha decidit fer un pas més a la seva vida. Fins ara havia intentat ser molt discreta amb la seva relació, però ja li ha fet saber a les filles que no s'amagarà. Sembla que està molt enamorada i ja no ho amaga.

Recentment, la dissenyadora va poder gaudir d'una escapada a Nova York amb Luis Miguel. Pel que sembla, el cantant ja la presenta com la seva parella oficial, segons assenyala la revista Semana. Per tant, la seva història d'amor va molt seriosament.

Paloma sempre ha mesurat molt cada decisió que prenia, i més quan feia referència a qüestions de caràcter personal. Ho fa sobretot preocupant-se per les seves filles, que venen de superar una mala ratxa després de la separació dels pares. Les menors tampoc no van acabar d'acceptar del tot la nova relació d'Enrique Ponce.

En qualsevol cas, l'ex del torero sembla disposada a concedir una segona oportunitat a l'amor. Fa uns dies publicava a les seves històries d'Instagram un vídeo de Nova York de nit. Va acompanyar les imatges amb la cançó Fly me to the moon. Es tracta d'un tema que va interpretar Frank Sinatra amb l'artista mexicà. Aquests en són alguns versos traduïts al català: «Porta'm a la lluna, deixa'm jugar entre les estrelles» o «agafa la meva mà, en altres paraules, amor meu, besa'm». Tota una declaració d'intencions que no deixa ningú indiferent.

Història d'Instagram de Paloma Cuevas de Nova York
Paloma Cuevas va compartir una imatge de Nova York de nit. | PALOMA CUEVAS @PALOMACUEVASOFFICIAL

Malgrat que la dissenyadora es va decantar per una versió melòdica, resulta senzill conèixer la cançó de què es tracta. És una prova més que entre ella i el mexicà hi ha una cosa més que una bonica amistat. S'hi especula des de fa mesos, però això podria ser la confirmació definitiva.

Paloma Cuevas ja no té cap inconvenient a proclamar el seu festeig amb el cantant. Se'ls ha vist junts diverses vegades passejant de manera afectuosa, tant a Espanya com a l'estranger. Unes de les darreres vegades que van ser sorpresos per la premsa va ser a Bilbao, on van arribar en un jet privat. Intenten fer escapades junts sempre que els seus compromisos professionals els ho permeten. Ara, el destí escollit va ser Nova York.

De fet, un fan de Luis Miguel, que va coincidir amb ells a la ciutat estatunidenca, revela a la revista més detalls sobre allò que va viure amb ells. Va intentar fer-se una foto amb l'artista, però ell li la va negar. Tot i això, explica que «tots dos van ser supereducats». Destacaven per sobre dels altres per la seva gran elegància.

Imatge de Paloma Cuevas i el cantant mexicà Luis Miguel acompanyats d'altres amics
Ja fa uns quants mesos que Paloma Cuevas i Luis Miguel estan sortint junts. | Xarxes Socials

Els que coneixen la parella insisteixen que intenten gaudir del moment, deixant-se portar. Va començar com una simple amistat, però s'ha convertit en una cosa més intensa.

Paloma Cuevas no ho pot negar

Paloma Cuevas sempre ha estat una dona molt discreta, poc donada a protagonitzar portades o titulars a les revistes. Segurament, li costi molt assimilar aquesta nova etapa si finalment decideix emprendre un projecte de vida al costat del mexicà.

El testimoni que els va veure junts pels carrers de Nova York assegura que ell «va demanar el favor que no hi hagués cap foto». Sobretot, perquè intenta passar inadvertit i no generar gaire enrenou allà on va. També va dir que, a continuació, li va presentar l'ex de Ponce com la seva xicota. «La vaig reconèixer de seguida», admet a la publicació. Per tant, la parella continua avançant en el seu idil·li.

Paloma Cuevas ja li hauria comunicat a les seves filles que manté un festeig amb Luis Miguel. Per molt que ho intentin mantenir ocult, resulta complicat que no salti a la llum tard o d'hora.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!