Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Foto de Manuel Díaz

Manuel Díaz envia un contundent avís a l'exdona del seu pare

Manuel respon contundent després del retret de Martina Fraysse

Al llarg d'aquesta setmana hem sentit molt a parlar de Manuel Diaz després de protagonitzar un 'momentàs' amb el seu pare que ha estat marcat a la història. El torero s'obria en canal aquesta setmana després l'acostament amb el seu pare, després de molt de temps intentant-ho.

Manuel Díaz assumeix que ha trigat massa a tenir aquest apropament amb el pare, però per fi ho ha aconseguit. I és una cosa del que es mostra orgullós el marit de Virgínia Troconis.

Fa uns dies, aquest ha pronunciat unes paraules en què ha deixat clar que l'actual parella del seu pare ha estat important per a aquest retrobament.

Estem parlant de María Ángeles Quesada, amb qui fa gairebé set anys que està de relació i que ha estat vital perquè s'hagi produït aquest contacte entre el pare i el fill.

Manuel Díaz contesta amb tot a l'exdona del pare

Però no ha estat l'únic punt que ha tocat el famós torero. També ha deixat clar per què va posar amb el seu pare a la proclamació com a V Califa del toreig a l'extorer.

Manuel Díaz 'El Cordobés' i el seu pare
Manuel Díaz ha respost a l'exdona del seu pare | Trendings

Martina Fraysse, exdona del seu pare, no va veure amb bons ulls aquesta abraçada en aquest lloc, ja que li treia empaquetatge a l'acte i a l'home a qui homenatjaven.

«Crec que li ha pres protagonisme al que era l'acte en si, que era un reconeixement a Manuel», va expressar fa unes hores.

Dies més tard, d'aquestes declaracions, el torero ha posat sobre la taula el motiu pel qual va anar al reconeixement del seu pare. «A aquest homenatge jo vaig ser perquè em van trucar i em van convidar. Vaig ser perquè és el mirall on volia mirar-me i perquè el meu pare em va dir que hi anés», ha observat.

El motiu pel qual Manuel Díaz va acudir a l'homenatge

«Ell volia dir-vos que això era real, que estàvem junts. I quan em va abraçar, es va forma aquest enrenou. Aquí van passar dues coses que no es poden eclipsar: la felicitat del meu pare i la veritat de la meva mare», ha assegurat 'El Cordobés' en la roda de premsa.

Manuel Benítez
Manuel Díaz vol viure en pau | EUROPAPRESS

Tot i que vol viure en pau i no carregar contra ningú en aquests moments de la seva vida, li ha enviat una «cleca» a la dona que va passar 50 anys amb el seu pare.

El cas és que Martina Fraysse ha preferit no opinar en aquest tema de l'apropament tots dos. Si bé és sorprenent l'actitud que ha pres.

I és que amb un to més irònic del normal va expressar «tenir ella la culpa de tot», si bé va acabar confessant que li semblava bé aquest anhelat retrobament.

Manuel Díaz ja ho sap: «M'he alegrat per ells, crec que ja era hora»

Recordem que, el 2016, el matrimoni del pare de Manuel Díaz i Martina va quedar vist per a sentència. Tots dos van tenir fins a cinc fills en comú.

Maria Fraysse, exparella deManuel Benítez
Martina Fraysse s'ha alegrat pel retrobament | EuropaPress

I el més escandalós de tot és que durant mig segle que van estar junts no hi va haver mai contacte entre Manuel Díaz i el seu pare. Va haver de ser després de 54 anys separats quan, per fi, s'han pogut abraçar com havien fet fa temps.

Martina no ha estat aliena a tot l'enrenou mediàtic causat per una foto històrica i tothom esperava la reacció d'aquesta dona.

«A mi em sembla tot bé, no donaré més explicacions, però m'he alegrat per ells, crec que ja era hora». Com dèiem, el que no ha vist bé és que l'acostament s'hagi donat en públic i en concret a l'homenatge al seu exmarit. I és que per a Martina aquest fet va desviar l'atenció de la celebració pròpiament dita.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!