Primer pla d'Elionor.

Elionor, unida a un altre home de la vida de Tamara Falcó

Elionor de Borbó ha arribat a un acord amb ell

Elionor continua a Gal·les a la recta final de l'etapa de Batxillerat. Fa uns mesos sonava Gavi, jugador del Barcelona, com a possible amor de la jove hereva. Ara, és un altre nom, també conegut, el que sona com a molt proper als plans d'Elionor de Borbó.

És una persona del cercle d'amics de Tamara Falcó qui estaria relacionat amb la filla de Felip VI. Es tracta d'Hugo Arévalo, que es va fer popular pel seu acostament a la marquesa de Griñón després de trencar aquesta amb Íñigo Onieva. En assabentar-se el futur marit de Falcó que Hugo intentava estrènyer la seva amistat amb la seva promesa, Onieva el va anomenar «bruta rata» en un grup de whatsapp comú d'amics.

Imatge d'Hugo Arévalo
Hugo Arévalo i Elionor estan units per una nova iniciativa | Europa Press

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Elionor sap que Hugo Arévalo va intentar acostar-se a la marquesa de Griñón

El reconegut empresari i emprenedor ha triomfat a 'start ups' d'èxit, com Tuenti, Glovo o Jobandtalent. Finament, però, no va ser capaç de fer-se un lloc al cor de la filla d'Isabel Preysler, que va reprendre la seva relació amb Íñigo Onieva.

L'empresari, després de l'enrenou mediàtic en què es va veure embolicat, s'ha centrat en la faceta laboral. Arévalo és el cofundador i president executiu de 'The Power MBA', una escola de negocis global que afirma «haver canviat la manera d'aprendre» gràcies a un mètode innovador i internacional.

 

La relació entre Elionor i Hugo Arévalo ja és un fet

L'escola de negocis fundada per Arévalo ha establert un acord amb la Fundació Princesa de Girona, la presidenta d'Honor de la qual és Elionor de Borbó. El Tour del Talent és una de les seves iniciatives que acosta tecnologia i programació als més joves a través d'un nou projecte, 'Cód¡Go!' Organitzaran formacions i xerrades perquè els joves vegin la tecnologia més accessible i atractiva, encara que no tinguin un nivell avançat en la matèria.

El projecte inclou l'organització de la Copa 'Cód Go!' adreçada a joves amb coneixements de programació que vulguin convertir-se en els millors programadors del país. Per arribar a aquest objectiu, es duran a terme unes semifinals de forma en línia, i la gran final tindrà lloc de manera presencial a Girona. A la darrera etapa del Tour del Talent hi assistiran aquells que hagin obtingut una millor puntuació durant la competició a cadascuna de les categories.

Imatge de la princesa Elionor als Premis de Girona.
La Princesa Elionor durant els Premis Fundació Princesa de Girona 2022 | Europa Press

Finalment, els tres millors participants de cada categoria optaran a diferents premis entre els quals hi ha una beca per a un curs de 'The Power MBA'. Rafael Gozalo, CEO de 'The Power MBA', ha revelat a la revista Look les claus necessàries de l'aliança entre la seva escola de negocis i la Fundació Princesa de Girona. «Intentar impulsar la competitivitat i la capacitat de la gent jove que té ganes d'aprendre i de desenvolupar-se, i nosaltres simplement som facilitadors que això pugui passar».

Elionor i Arévalo comparteixen els detalls de la seva iniciativa

Gozalo apunta més detalls de l'acord: «Nosaltres posem a disposició de la Fundació el programa de 'Future Leaders', un programa orientat que la gent jove tingui la capacitat d'aprendre de temes de negocis, d'emprenedoria i de lideratge. Cada programa és al voltant dels 700 i 800 euros», una oportunitat per als joves amb ganes d'aprendre.

La Fundació presidida per Elionor dona suport als joves en la seva formació i capacitació per a la recerca de l'ocupació, o destaca els més brillants i premiant els genials. Una iniciativa, per tant, que acosta la tecnologia i la programació als més joves i a les famílies.