Imatge de Rocío Flores

Rocío Flores sorprèn en donar la notícia que el seu xicot no volia escoltar

Rocío sap que el seu xicot s'ha endut un bon disgust

Rocío Flores ha passat uns dies amb el seu xicot fora de Màlaga. Tots dos han decidit marxar de viatge de plaer en una escapada romàntica a París, la ciutat de l'amor.

Rocío i Manuel Bedmar han viatjat fins a París, on han recorregut la capital francesa de cap a peus. També  han tingut temps d'anar a Disneyland, on han gaudit com dues criatures.

La veritat és que, malgrat com s'ho han passat de bé durant aquesta escapada, no és or tot el que llueix. El cas és que a la tornada a Màlaga, Rocío Flores ha tingut un contratemps que ha posat de manifest a les xarxes socials. Finalment l'ha explicat a través d'una història d'Instagram que deia el següent.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Rocío Flores confirma la notícia que afecta de ple el seu xicot

«He estat tot el dia amb el mòbil sense bateria, acabem d'arribar a casa i ja estic més tranquil·la i dutxada. Demà us explico la tornada a Màlaga, perquè estic enfadada. Tot ens passa a nosaltres», lamentava la madrilenya fa unes hores .

Imatge de Rocío Flores i Manuel Bedmar a París
Rocío Flores i Manuel Bedmar a París, hores abans de perdre una maleta | INSTAGRAM @ROTRECE

Un missatge que, sens dubte, alertava els seguidors de Rocío Flores que, després d'hores d'espera perquè confirmés què li havia passat, finalment es disposava a parlar.

La 'influencer' ha confirmat que al vol de tornada li han perdut una maleta. Tot i que sembla que el problema no és tan greu i que Rocío Flores podria recuperar-la abans del que es pensava.

Tot i el disgust inicial, s'ha trobat una solució

«Ja soc per aquí de tornada. Ahir estava enfadada perquè vam arribar de viatge i em faltava una maleta. Pel que sembla l'han trobat a París».

«Sembla que ens la portaran en el pròxim vol. Això espero. Així que ara a esperar i a resar», publicava en una història d'Instagram.

'Storie' de Rocío Flores
Rocío Flores explicava que li faltava una maleta | INSTAGRAM @ROTRECE

Després de deixar clar als seus seguidors que hi hauria una solució per a aquest problema inesperat que li ha sobrevingut durant el viatge de tornada, ha parlat d'altres temes. La noia ha tingut temps per queixar-se de l'alt preu dels AVE de Màlaga a Madrid, on cada poc temps sol viatjar per compromisos professionals.

«M'acaben de clavar 200 euros per 2 bitllets d'AVE per dijous. I això que és la tarifa bàsica, (que no permet ni canvi ni devolucions). Alucino», començava el seu 'speech'.

L'atrafegada vida de Rocío Flores a la tornada de París

«Aquesta setmana la tinc 'a full' de feina. Dijous i divendres viatjo per feina i dissabte tinc l'aniversari de la meva morena», explicava abans de confessar tot el que havia de fer.

Imatge de Rocío Flores i Manuel Bedmar a París
Rocío Flores i Manuel Bedmar a París | Xarxes Socials @rotrece

«Encara em queda: desfer maletes i tornar a fer maletes i posar 300 rentadores. Preparar contingut que he de tenir per dijous i un llarg etc», explicava detalladament la filla d'Antonio David.

El que s'ha posat de manifest una vegada més és que la vida de Rocío Flores s'ha encaminat cap al món 'influencer'. Quant a la televisió, l'està deixant de banda. Tot i que al seu dia li va reportar molts beneficis econòmics, ara sembla que no la troba a faltar.

Amb els seus 777.000 seguidors al seu compte d'Instagram, la jove s'ha convertit en un reclam per a moltes marques i firmes de moda que volen comptar amb ella. I és que saben que és una dona que té molta influència malgrat que hem estat gairebé un any sense veure-la en un plató de televisió.