Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Terelu Campos amb el rostre molt seriós

Terelu Campos revela que el seu ex ha tornat a la seva vida: no es va portar bé

La presentadora se sincera sobre una desconeguda relació del passat

Fa uns dies, Terelu Campos es retrobava amb un ex de qui pràcticament ni es recordava. Si bé van mantenir un romanç fa 27 anys, va ser un idil·li curt, però molt intens, i que no va acabar pas gens bé.

L'endemà de Sant Valentí va anar amb uns amics a dinar a un restaurant de la capital. I en un moment del dinar, Terelu decidia sortir al carrer a fumar i és aquí quan coincideix amb aquesta persona tan especial. Era un asturià anomenat Juan que havia conegut a Nova York.

Terelu no va pensar mai que el tornaria a veure, i menys que es creuessin per casualitat pels carrers de Madrid. Al seu bloc de la revista Lecturas revela que el festeig amb ell es va produir «abans de conèixer el pare de la meva filla». Va ser durant el Nadal del 1996 quan va anar a la ciutat nord-americana a passar el final d'any.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Amb ella també hi havia Belén Rodríguez i el guionista Rafa Lorenzo. Recorda que aquella nit de Cap d'Any la van passar a casa de Juan, que era amic de Rafa. La nit va seguir amb una festa que organitzava el perruquer de Cindy Crawford, però aviat es retirarien cap a l'hotel.

Així doncs, la presentadora ha explicat que «temps després, Juan i jo comencem una relació». En aquell moment, la filla de María Teresa treballava al programa de la seva mare, així que feia tot el possible per desplaçar-se a Nova York i veure'l.

«Els divendres m'agafava un avió cap als Estats Units i tornava a Madrid dilluns a les 7:00. Vaig fer això diversos mesos de la meva vida; en total, vaig ser unes cinc vegades», apunta. El preu del viatge, per l'anada i la tornada, li costava 87.000 pessetes.

Primer pla de Terelu Campos caminant pel carrer.
Terelu Campos es va retrobar pel carrer amb un xicot de fa 27 anys | GTRES

Terelu Campos admet que l'asturià «va ser especial a la meva vida». Segons sembla, va resultar molt important perquè «em va descobrir un món en alguns aspectes que jo no coneixia». Tot i això, no guarda tan bon record de l'última vegada que van coincidir.

Sí, perquè van mantenir una dura discussió a casa seva. «Vaig agafar la meva maleta, vaig baixar en un ascensor ple de grafits, em vaig ficar en un taxi i me'n vaig anar a l'aeroport sola», explica. Amb el temps s'ha adonat que no s'hi ha comportat del tot bé.

Defineix aquella història d'amor com d'«apassionant». Juan era «un home extremadament liberal, mentre que jo era clàssica, conservadora, i fins i tot antiga, com alguns em consideren». A més, ha assenyalat que el festeig s'ha acabat, encara que no ha volgut revelar els motius «perquè no interessen a ningú».

No obstant això, el que Terelu mai va pensar és que tornarien a ensopegar pel carrer. Després de gairebé tres dècades sense coincidir, el retrobament va resultar molt especial. I és que, també és cert que ningú està preparat per a una situació així.

Terelu Campos confessa que no va ser justa

Terelu Campos va assenyalar que quan es van veure «ens vam fondre en una abraçada molt afectuosa. Em va dir que seguia vivint entre Nova York i Madrid». Ella va tenir temps per preguntar-li pels seus pares, dels quals guarda molt bons records.

Desvela que l'asturià va ser una persona molt especial a la seva vida. De fet, reconeix que «potser no em vaig portar bé amb ell». Al seu costat va tenir l'oportunitat de conèixer «moltes coses, llocs i aspectes de la llibertat desconeguts aleshores per a mi».

Terelu Campo a 'Mi casa es la tuya'
Per la vida de Terelu hi han passat uns quants homes | Mediaset

Més tard es creuarien en la seva vida uns quants homes més, molts molt especials per a ella... Però de Juan no oblida tot el que li va aportar durant aquella etapa de la seva vida.

Així mateix, Terelu Campos va aprofitar per presentar-li la seva filla Alejandra i es van intercanviar els telèfons. Considera que «va ser una mica màxim» i no dubta que quedaran algun dia «per passar a net tantes coses i tants anys de les nostres vides».