Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Primer pla de Laura Madrueño somrient en un photocall.

Laura Madrueño es descuida i destapa el secret de 'Supervivientes 2023'

Laura ha revelat una cosa que el gran públic desconeixia

Laura Madrueño s'està convertint en una de les grans protagonistes les setmanes prèvies al començament d'un dels 'realities' més interessants de la televisió, 'Supervivientes'.

'Supervivientes 2023' està a punt d'estrenar-se i la productora Bulldog TV està preparant l'estrena amb tot luxe de detalls. Només són sis els concursants de 'Supervivientes' que queden per ser revelats abans que tots se'n vagin cap a Hondures.

Laura Madrueño és un dels atractius més importants de l'elenc de presentadors d'aquesta nova edició del 'reality' estrella de Telecinco. I és que ningú dubta que les mirades estaran centrades en ella, perquè passarà de presentar 'El Tiempo' a ser copresentadora de les gales de 'Supervivientes 2023'.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Laura Madrueño revela el secret més ben guardat del 'reality'

Laura estarà sobre el terreny com ha fet tan professionalment Lara Álvarez durant aquests últims set anys. El cas és que abans d'agafar un avió directe a Hondures, ha cregut oportú sincerar-se sobre alguns mitjans digitals que l'han entrevistat unes quantes vegades.

A més, des del seu programa 'Huracán Madrueño' a Mtmad, hem pogut conèixer una mica més de les inquietuds de la televisiva.

Imatge d'Alejandro Nieto, Tania Medina, Marta Peñate i Laura Madrueño
Laura Madrueño s'ha sincerat per explicar quines eren les seves sensacions abans de travessar la bassa gran | MTMAD

Els companys de Fórmula TV han estat amb ella poques hores abans d'emprendre l'aventura més gran de la seva vida.

Entre altres coses, Laura ha assegurat que està «més il·lusionada que mai» per aquest projecte que li ha posat sobre la taula Telecinco. Tot plegat, ha estat un repte que no desaprofitarà per res del món la bona de Laura, que està desitjant fer la seva maleta com més aviat millor.

La veritat és que durant aquestes xerrades amb els companys del conegut digital, la coneguda 'chica del tiempo' de Telecinco ha parlat més del compte i ha revelat un dels secrets més ben guardats de 'Supervivientes 2023'. Parlem d'un que té a veure amb el nombre de persones que treballen en un 'reality' de calat com aquest.

A la llum el nombre de persones que treballen a 'Supervivientes 2023'

«Tinc moltes ganes de començar a treballar amb les més de 200 persones que són a l'equip», ha posat sobre la taula Laura Madrueño. Sens dubte, s'adona de la magnitud que té un 'reality' com aquest i la responsabilitat que afronta Laura abans de partir cap a 'Supervivientes 2023'.

Ara que queden pocs dies perquè el 'reality' comenci d'una vegada per totes, aquest dimecres 22 de febrer Telecinco va emetre en 'prime time' un programa especial.

Imatge de Lara Álvarez a 'Supervivientes'
Lara Álvarez nva ser una de les 200 persones que van treballar l'any passat al 'reality' | MEDIASET

Una hora abans d'un nou capítol d'Escándalo, s'emetia un programa titulat 'Rumbo a Honduras' en què s'han presentat diversos confirmats per a 'Supervivientes 2023'.

Aquest espai ha estat un aperitiu per al que ha de venir i ha estat tot una sorpresa per als fidels seguidors del format de Bulldog TV. Resulta un programa que dilluns passat ja van poder gaudir en exclusiva els subscriptors de la plataforma de pagament de Mediaset, Mitele Plus.

 

Telecinco va emetre un programa especial per sorprendre els teleespectadors

Adara Molinero, Patricia Donoso, Arelys Ramos, Jonan Wiergo i Ginés Corregüela van ser els clars protagonistes d'aquest especial on hem pogut veure els preparatius i els comiats dels seus abans d'anar-se'n d'Espanya.

Alhora, aquest programa ha incidit en els aspectes més personals dels esmentats concursants i de la seva vida quotidiana. A més, han posat de manifest quines són les seves sensacions abans d'encarar l'espectacular experiència que viuran als Cayos Cochinos.