Joana Sanz a l'exterior de la presó de Brians.

Joana Sanz, la dona de Dani Alves, fa les maletes i anuncia que marxa

Joana Sanz ha agafat l'avió per marxar del país

Després del passat trenta de desembre, la vida de Dani Alves i la de les persones del seu entorn va canviar per sempre. En efecte, ell va ser l'afectat directament, però les conseqüències dels seus actes les està vivint tot el seu entorn, concretament, Joana Sanz, la seva dona.

Segurament la majoria sap que s'acusa l'exjugador del Barça, Dani Alves, de violar una noia de vint-i-tres anys a la discoteca Sutton. Ara, segons va dictaminar l'Audiència de Barcelona dimarts passat, estarà a la presó de manera preventiva, ja que el judici encara no s'ha celebrat. Concretament, està obligat a complir com a màxim dos anys de presó preventiva, si el judici no se celebra abans. 

Tot això ha afectat no només l'exlateral del Barça, sinó també Joana, que ha volgut buscar refugi en el seu treball de model. En aquest sentit, ha estat una bona decisió, ja que d'aquesta manera es podrà allunyar uns dies del país. De fet, ella mateixa ho ha confirmat a través del seu compte d'instagram, abans d'embarcar en un avió a l'aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat: «Movent el meu cul cap a un altre país. Preparada per als pròxims 11 dies de treball». Segons La Vanguardia, sembla que ara es trobaria a París.

Imatge de Joana Sanz a l'avió
Joana Sanz ha marxat d'Espanya després de la decisió de l'Audiència de Barcelona. | Instagram @joanasanz

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP:Clica aquí per rebre GRATIS totes les notícies de TV3 al WhatsApp!

Però, no és només aquest viatge el que ha fet per allunyar-se de tot l'enrenou que s'ha generat. El passat divuit de febrer també va decidir participar a la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid, a la desfilada de Lola Casademunt. La vetllada va ser tot un èxit, i la model va demostrar que és tota una professional. En efecte, no va permetre que els assumptes relacionats amb el seu encara marit ni la recent mort de la seva mare tinguessin efecte en aquella desfilada.

Des d'Instagram, la model va voler agrair tot el suport que ha rebut de part de la firma. «Tinc el cor ple d'amor i d'agraïment per tantes paraules boniques, pels aplaudiments a l'hora de sortir a desfilar, per les abraçades i sobretot per ajudar-me perquè torni a projectar-me», va dir.

Però, la cosa no acaba aquí, fa unes setmanes també se la va poder veure per París amb una amiga, ja que té la intenció de reprendre la seva carrera de model amb l'agència 'Select Model Paris'. Així, doncs, Joana ho té molt clar. De moment, com més lluny estigui d'Alves, millor.