Imatge d'Andrés Iniesta i la seva dona Anna Ortiz.

L'anunci que estan a punt de fer Iniesta i la seva dona: es copien de Piqué i Shakira

Andrés Iniesta i la seva dona Anna Ortiz, a les portes de ser pares novament

Andrés Iniesta i la catalana Anna Ortiz estan a les portes de ser pares. Estan il·lusionats i contents. Ho demostra cadascuna de les fotografies que publiquen a les seves xarxes socials. L'última n'és un claríssim exemple i, compte, perquè és una còpia d'una imatge icònica de Gerard Piqué i Shakira

L'han plasmat 10 anys després. Per mostrar la satisfacció de la parella, Andrés Iniesta ha publicat una fotografia on se'l veu acompanyat d'Anna Ortiz. A la foto, amb blanc i negre, hi apareixen les seves siluetes. Ell darrere d'ella, subjectant-la i una frase que ho diu tot: «T'esperem. Quines ganes! Super mami!.  Imatge idèntica a la del 2013, quan Shakira estava embarassada del seu primer fill Milan i la parella va voler immortalitzar-ho amb una fotografia que va generar gran ressò. 

Ara, Iniesta i Anna Ortiz estan d'allò més cofois. D'aquí pocs dies tornaran a ser pares i ja en seran set a casa, ja que serà la seva cinquena criatura. 

Aquí podeu veure la imatge de Gerard Piqué i Shakira que ara Iniesta i Anna Ortiz han emulat. 

Imatge de Piqué i Shakira embarassats de Milan.
Shakira i Gerard Piqué van anunciar d'aquesta manera que la colombiana estava embarassada de Milan, que seria el seu primer fill.   | Xarxes socials

El dia a dia d'Iniesta i Ortiz al Japó

Andrés Iniesta i Anna Ortiz van canviar Barcelona per Kobe. Catalunya pel Japó. Un contrast cultural brutal que sembla que han assumit molt bé. La parella viu al Japó des de l'any 2018 i sembla que Iniesta s'hi vol quedar uns quants anys més, ja que no té cap intenció de retirar-se.

De fet, el 2018, s'especulava amb que Iniesta i família fessin les maletes cap a l'Orient Mitjà. El Qatar picava a la porta d'Iniesta, com pica a la porta de pràcticament tots els grans futbolistes veterans. Mirin, si no, el cas d'un Cristiano Ronaldo que juga al Qatar. 

Iniesta, però, en una decisió arriscada va decidir anar-se'n al Japó. Així mateix, altres futbolistes com David Villa i Fernando Torres van seguir anys després les seves passes. El català Lluís Carreres, d'altra banda, també va tenir una breu aventura al Japó, a la banqueta del Sagan Tosu. 


 

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!