Imatge de Carmen Sevilla somrient mirant a càmera

Carmen Sevilla: El dia que el seu fill va decidir explicar la veritat

Carmen Sevilla continua preocupant pel seu delicat estat de salut

Carmen Sevilla i el seu estat de salut són les dues grans incògnites dels darrers anys. Des que el seu fill va decidir ingressar-la a un centre a causa de l'Alzheimer que pateix, les informacions sobre la seva evolució arriben amb comptagotes. Augusto Algueró manté l'hermetisme sobre la seva mare i són molt pocs els que coneixen realment com es troba.

Només el seu primogènit i Moncho Ferrer, amic íntim de l'actriu, tenen autorització per poder visitar-la. Ningú més aliè a ells rep l'última hora sobre el seu estat de salut. Un fet que va motivar que Norma Duval denunciés la seva situació i va provocar que Augusto expliqués tota la veritat.

El fill de Carmen Sevilla ho explica tot

Carmen Sevilla continua sent una de les grans actrius d'Espanya. Tota una carrera professional que va començar molt jove i que va mantenir fins que la malaltia va començar a agreujar-se. Va ser el 2015 la darrera vegada que la vam veure al capdavant de 'Cine de Barrio', quan va deixar el seu lloc de manera immediata.

Aleshores, va començar a ser visible el seu declivi de salut i la família va optar per buscar ajuda professional. El resultat va ser ingressar-la a un centre on rep totes les cures que necessita. Amb 92 anys, ja no esperen que millori i l'únic que els consola és que estigui tan tranquil·la com sigui possible. Per això, les visites s'han restringit i només dues persones hi poden accedir: el seu fill i el seu íntim amic. Cap dels dos s'ha pronunciat sobre com es troba i la premsa continua expectant qualsevol novetat.

Carmen Sevilla amb un somriure
Carmen Sevilla continua estant molt delicada de salut. | Catalunya Diari

Enmig d'aquesta delicada situació, la polèmica va saltar quan Norma Duval va reclamar a crits anar a visitar la seva amiga. Segons va explicar la vedet, per a ella la Carmen és com una segona mare i l'únic que vol és poder estar amb ella i saber si està bé. Una informació que Augusto li ha negat i ha provocat la ira de la dona de Matthias Kühn. Duval va fer una crida pública per demanar al fill de la seva amiga que, almenys li torni les trucades. Pel que sembla, aquest no li agafa el telèfon i li provoca una gran angoixa a Norma.

Després de conèixer-se el conflicte, Algueró va trencar la idea de no entrar en guerres i va donar la seva versió dels fets. Va assegurar que la vedet menteix i que mai n'ha rebut una trucada. «A mi no m'ha demanat res, si vol alguna cosa, que em truqui», ha sentenciat.

L'únic que volen és protegir Carmen Sevilla

La decisió del fill de Carmen Sevilla està motivada per la delicada situació que travessa la seva mare. L'Alzheimer ha avançat i, actualment, l'actriu «no reconeix ningú». Això sí, segons va confessar el seu fill, continua mantenint el seu somriure bonic.

El seu objectiu és que l'actriu no s'alteri i que el dia a dia sigui el més tranquil possible. Tanmateix, l'afecte que desperta la Carme entre els seus seguidors és molt gran i tots estan realment preocupats per ella. Especialment, els que van tenir la sort de poder compartir moments al costat de la intèrpret.

Imatge de Carmen Sevilla abraçant al seu fill Augusto Algueró Jr.
Augusto Algueró només vol protegir la seva mare. | Cedida

Duval n'ha estat una i ha arribat a considerar la família de Sevilla com la seva pròpia família. «Hem tingut una relació familiar», confessava. La vedet va explicar que entre ella i Agusto hi ha un distanciament des de fa temps. Concretament, des que va morir la mare de Norma. «Em dol que no em donés el condol quan va morir la meva mare», va revelar.

Tot i això, l'únic que vol és poder «veure-la i abraçar-la» abans que sigui massa tard. «No em vull acomiadar davant d'un taüt», afegia molt emocionada. Sembla que aquesta crida no ha estat corresposta i que Algueró continua mantenint l'hermetisme sobre la salut de Carmen.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!