Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Imatge de la princesa Elionor

Bomba: Relacionen la princesa Elionor amb un nou xicot

Elionor segueix sumant pretendents

A la princesa Elionor no se li acabaran els candidats fins al dia que presenti en societat la seva parella estable. Se sap tan poc de la vida de la futura reina d'Espanya que cada poc temps i amb pocs arguments a Elionor li surt un nou xicot.

Del que hi havia més certeses era d'un jove americà que va estudiar a l'UWC Atlantic College de Gal·les. Al mateix se'l va veure l'any passat compartint vacances amb Felip, Letícia i Sofia i Elionor, de manera que les sospites van ser moltes. Tot i això, el jove tenia un any més que Elionor i mentre ella estudiava segon de batxillerat, ell va tornar al seu país i la distància els va separar.

Així ho va informar la mateixa Pilar Eyre: «Diuen que aquest estiu a Felip i Letícia se'ls ha afegit el boyfriend d'Elionor. Que un gran amic els ha prestat el seu vaixell perquè es perdessin per les illes Eòlies, partint del port de Lipari».

Elionor amb el seu xicot
Aquest és el jove americà que estudiava amb Elionor i va passar uns dies de vacances amb la família reial l'estiu passat. | Catalunya Diari

Tot i això, va ser el primer i únic jove fins ara que hem vist tan a prop de la família reial, per la qual cosa es podia arribar a pensar que era seriós. Ara bé, la distància va poder amb la seva relació que encara s'estava forjant.

Aquest és el nou jove amb qui es relaciona Elionor

Després del jove americà amb descendència brasilera, en va venir un altre amb qui s'intercanviava cartes per correu a l'internat de Gal·les. Suposadament i segons es va filtrar, el germà d'una de les companyes d'Elionor, però que no hi estudiava.

«Em diuen que està intercanviant correspondència, que està així com molt il·lusionada, fotos i tal, amb el germà d'una companya seva, d'una altra alumna. És un noi que no està estudiant a l'escola. Que ja és a la universitat, a Oxford o Cambridge, és anglès, i sembla que té una relació romàntica», va explicar la periodista Pilar Eyre en un dels vídeos del seu canal de YouTube.

D'aquesta suposada relació d'Elionor no n'ha transcendit res més. Ara, però, se'n coneix una de nova i aquesta vegada seria amb un membre de la família reial d'un altre país: el Marroc.

Tal com ho llegeixen, ara Elionor és relacionada amb el príncep del Marroc. «La germana de Sofia es troba novament il·lusionada i aquesta vegada com que sí que és de debò per un detall que la va delatar públicament», recull el mitjà en línia Voces Críticas.

Moulay Hassan, el príncep del Marroc, ja coneix els pares d'Elionor

Moulay Hassan té actualment dinou anys i serà el futur rei del Marroc. Els pares d'Elionor ja van conèixer Moulay en una visita que van fer a Rabat fa anys.

Letícia saludant a Moulay Hassan, el príncep del Marroc
Els pares d'Elionor van conèixer Moulay Hassan, príncep del Marroc. | GTRES

El que ha portat la premsa treure aquesta nova conclusió no és cap altra que una joia. Elionor ha posat recentment amb un penjoll al coll que porta la paraula "amor" gravada en àrab. Per això es pensa que podria ser un regal d'ell cap a ella.

Tot i això, encara que es va intentar estudiar la seva procedència, es va determinar que «resulta impossible saber a quina signatura pertany el collaret d'Elionor. Ja que hi ha centenars de versions d'aquest collaret amb la paraula amor en àrab».

Per això, encara que podria ser un regal d'aquest jove, la veritat és que no hi ha més senyals que apuntin cap a aquesta possible relació romàntica.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!