Primer pla d'Andrea Janeiro.

El xicot d'Andrea Janeiro ja no pot amagar que els rumors són certs

El currículum d'Andrea Janeiro és impecable

Belén Esteban no pot estar més orgullosa de la seva filla Andrea, ja s'ha convertit en tot el que se'n podria esperar.

La jove es graduava amb honors en els seus estudis de Comunicació Audiovisual a l'exclusiu Birmingham Metropolitan College. D'aquesta manera, deixava clar que la seva intenció era treballar a la televisió igual que la seva mare, però darrere de càmeres.

Tanmateix, la carrera universitària no li sortia gens barata a Belén, ja que havia d'invertir ni més ni menys que 10.000 euros anuals. Tot i això, Andrea va saber complir en tot moment i acabava graduant-se amb honors. «Aquesta nena és meravellosa, molt intel·ligent, ha acabat la seva carrera amb matrícula», en presumien.

A més a més, després complia un dels seus grans somnis, que era fer pràctiques a Los 40 Principales. Pel que sembla, poca gent sap que Andreíta també ha col·laborat fora de càmeres amb altres programes en què ha sortit la seva mare, com ara 'Sálvame' o 'La última cena'.

Foto de Belén Esteban i Andrea Janeiro.
Andrea només ha donat alegries a la seva mare. | Europa Press

Des de llavors, poc sabíem sobre la filla de Jesulín, llevat que la seva mare li havia comprat un pis per poder independitzar-se amb el seu xicot en una de les millors zones de Madrid. Almenys fins ara, quan la revista Lecturas ha publicat en exclusiva que Andreíta té un currículum molt envejable i ja està triomfant com a periodista a Los Angeles.

Amb només 23 anys, sembla que la noia ha aconseguit fer-se un lloc al món després d'haver-se graduat amb matrícula d'honor en ràdio i producció digital a la universitat de Westminster. Així, mentre que l'any passat feia pràctiques en una emissora de Nova York com a assistent de producció, actualment fins i tot hauria arribat a conduir el seu propi espai d'entrevistes.

Andrea Janeiro triomfa als Estats Units

De fet, estaria compaginant la seva feina als Estats Units mentre exerceix també de 'social media manager' per a l'empresa de la seva mare, Sabores de la Esteban.

Sens dubte, Belén Esteban no pot estar més orgullosa de la seva filla. Malgrat la dinerada amb què ha pogut pagar-li els millors estudis, durant anys s'ha guanyat els seus propis diners treballant com a professora d'anglès, espanyol i francès per a nens.

Des que complís la majoria d'edat, la noia només ha donat alegries a la seva mare, que actualment lamenta que Jesulín no hagi pogut estar al seu costat per donar-li suport de la mateixa manera. Tot i això, pare i filla semblaven haver-se acostat força aquests últims anys. De fet, Andrea ha estat present en algunes reunions familiars on també ha pogut estrènyer llaços amb la seva germana Julia, qui ha demostrat seguir un altre camí molt diferent.

Andrea Janeiro y su novio Daniel
Andrea Janeiro i el seu xicot Daniel ja fa uns anys que estan junts. |

La germana d'Andrea s'ha convertit en tota una 'influencer' que presumeix diàriament del seu luxós estil de vida amb els seus més de 200.000 seguidors. Encara que també passa un moment força complicat, ja que sembla que el seu ex, Brayan Mejía, continua assetjant-la. La parella no acabava en bons termes i Julia, fins i tot, decidia demanar una ordre d'allunyament.

Per sort, ara pot comptar amb el suport i l'afecte del seu xicot Tommy Rossi. De la mateixa manera, la seva germana Andrea Janeiro també sembla estar molt feliç al costat de Daniel Wozza.

Tots dos es van conèixer durant unes vacances a Benidorm i des de llavors no s'han separat. Això sí, intenten portar la seva relació de la forma més privada possible, per la qual cosa poc o res sabem sobre ells. El poc que sabem és que Daniel va perdre la seva mare molt jove, cosa que el portava a allistar-se al servei militar. Poc després, decidia continuar amb els seus estudis universitaris al Birmingham Metropolitan College, el mateix on va estudiar la seva xicota Andrea.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!