supervivientes 2023

'Supervivientes 2023' pateix la primera baixa tot just abans de començar

'Supervivientes 2023' no esperava un «no» del concursant que hagués donat més a parlar

'Supervivientes 2023' ha començat amb el compte enrere per la seva estrena, Telecinco ja ha començat a comunicar les confirmacions d'alguns concursants que participaran a la nova edició del reality. 16 famosos que conviuran en condicions extremes i intentaran superar les proves i guanyar els 200.000 euros de premi que ofereix el programa. Són molts els que volen anar cap a Hondures, però hi ha un nom que a l'últim moment ha rebutjat formar part d'aquesta nova edició del programa.

El concurs, que començarà el pròxim mes de març, comptarà amb Jorge Javier Vázquez, Carlos Sobera i Aramendi com a presentadors des d'Espanya. A Hondures Laura Madrueño formarà part d'aquesta aventura substituint l'asturiana Lara Álvarez. Pel que fa a la llista de famosos, noms com Patricia Donoso, Arelys Ramos o Gema Aldón es llançaran des de l'helicòpter.

Imatge de Jorge Javier Vázquez al plató de 'Supervivientes'
'Supervivientes 2023' s'estrenarà en pocs dies. | MEDIASET

No obstant això, hi ha una cara molt popular de la petita pantalla que ha reconegut recentment haver rebutjat participar al reality. Eduardo Navarrete, el dissenyador que va saltar a la fama gràcies al seu pas per la primera edició de 'Mestres de la costura'. L'alacantí ha esdevingut el dissenyador revelació de la moda espanyola.

Navarrete descarta, de moment, participar a 'Supervivents'

Recentment, ha presentat la seva última col·lecció N-61 al Marc OFF de la Mercedes-Benz Fashion Week Madrid. Un homenatge clar a la terra de Navarrete, Torrevella: «Això va sorgir l'any passat, a l'estiu, quan vaig fer el Torrevella Weekend. Vaig poder recordar tot allò viscut a la meva infància, amb tota aquesta gent estupenda que em vaig endur, com Melani Olivares o Ricky Merino», va explicar a Fórmula TV.

La col·lecció es va presentar al Rolling Dance & Burger, una de les pistes de patinatge més extenses d'Europa ubicada a Madrid. Una icònica desfilada en què els models desfilen amb patins i fins i tot el dissenyador ha aparegut sobre la passarel·la sobre rodes.

Navarrete, també va participar en un programa culinari com 'Masterchef', ell es va criar entre els fogons del restaurant dels seus pares i va treballar com a cambrer. Tot i demostrar les seves habilitats com a cuiner, Eduardo va reconèixer en una entrevista: «ni cuinava, ni cuino i espero no cuinar. Jo treballo molt i això de fer-me un tàper ho veig la cosa més avorrida del món».

Davant la proposta de participar a 'Supervivientes 2023', l'alacantí va donar la seva negativa. «No hi ha 'Supervivientes', però perquè no puc, un any més, que no hi puc anar. M'ho han proposat, però no hi puc anar per tot el que tinc a sobre de feina i projectes personals».

La llista de supervivents que viatjarà pròximament a Hondures

Després de la negativa de Navarrete, Telecinco intenta tancar la llista de participants que formarà part de 'Supervivientes 2023'. Katerina Safarova ha estat la dècima confirmada per la cadena. Model, cantant, és una de les solteres més icòniques de la primera edició de 'L'illa de les temptacions'.

Altres dels noms ja confirmats són Gema Aldón, filla d'Ana María Aldón; Patricia Donoso, l'advocada que va dir que havia tingut una relació amb José Ortega Cano; Adara Molinero, habitual en realities de la cadena; Raquel Mosquera, vídua de Pedro Carrasco; Sergio Garrido, col·laborador de 'Fiesta'; Jaime Nava, exjugador de la Selecció Espanyola de Rugby i Arelys Ramos, mare de Yulen Pereira.

Tanquen la llista Jonan Wiergo, 'influencer' i amic de Dulceida, que per fi complirà el seu somni d'anar a Supervivientes, i el 'tiktoker' Ginés Corregüela, una estrella experta a preparar entrepans XXL.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!