Primer pla de Jorge Javier Vázquez.

Jorge Javier Vázquez podria ser acomiadat ja de Telecinco: el motiu

Jorge Javier és conscient del que ha fet

Jorge Javier Vázquez, tal com ha fet altres cops, va per lliure. I amb aquesta nova decisió que ha pres que podria significar el seu acomiadament de Telecincoha decidit jugar-se-la.

Amb aquest nou projecte que comença, Jorge Javier dona a entendre que no està d'acord amb les noves normes imposades pel nou codi ètic que ara regeix a Mediaset. Perquè, encara que al programa de 'Sálvame' les hagi de complir perquè no li quedi més remei, la veritat és que en aquest nou projecte podrà fer el que vulgui.

Jorge Javier Vázquez anuncia el seu nou projecte: 'Los burros de Fortunato'

No, Jorge Javier no obrirà una granja de rucs, encara que això sigui el que suggereix el nom 'Los burros de Fortunato'. Cal recordar que Fortunato és el seu burro que, juntament amb els seus gossos, els té al jardí de casa seva.

Amb aquest nom d'allò més original, Jorge Javier ha anunciat el seu nou pòdcast. «Doncs sí, amics, es ve podcast. Fortunato s'ho mereixia», va escriure en la publicació que va compartir juntament amb el vídeo promocional.

Per a aquest pòdcast, Jorge Javier s'ha nodrit d'un bon equip que ha filtrat Algo pasa TV. Comptarà amb Carles Cuevas com a director, Isabel Vázquez i Paloma Rando com a guionistes i Juan Sanguino com a escriptor. Un nou espai on promet parlar de «to-do», tal com informa aquest compte d'Instagram.

No obstant això, com dèiem, aquest nou podcast no té res a veure amb Mediaset, per la qual cosa aquí no haurà de complir les normes del nou codi ètic d'Alessandro Salem. El que podria posar-lo en un compromís. Atès que d'alguna manera si, per exemple, parla de Marta Riesco o la critica, sí que s'estaria saltant la norma de no insultar o criticar membres de la cadena.

Atès que, òbviament, Salem hagi dit que això és només als programes dins de Mediasetperquè fora d'ells no pot manar... El cert és que el que busca és acabar amb les picabaralles entre productores. Però si Jorge Javier, al seu nou programa, segueix amb crítiques i insults cap a treballadors d'Unicorn Content, el propòsit de Salem amb aquestes mesures mai no es complirà.

Jorge Javier Vázquez ja coneix totes les noves mesures del codi ètic

Com ja dèiem, una de les normes més importants del codi és eliminar les picabaralles entre productores. «Els treballadors, col·laboradors i presentadors dels programes de Mediasetno han d'atacar o criticar cap altre programa de la companyia o els seus presentadors i col·laboradors».

Així, s'acabaria la campanya contra Marta Riesco per part de Jorge Javier, que ella ha titllat com a «assetjament». Tot i això, s'acabarà a 'Sálvame' i perquè ella és una de les vetades. Tot i això, Jorge Javier sí que podrà continuar opinant de la resta de persones vetades en el seu nou podcast.

Entre una altra de les mesures que tindrà més efecte a 'Sálvame' i, per tant, també a Jorge Javier, és el tema de no donar la seva opinió sobre política. Així, la norma recull que «els seus presentadors i col·laboradors han d'abstenir-se d'emetre opinions, preferències o comentaris polítics al si del programa». En conseqüència, això només queda permès a la secció de política tipus 'El programa de Ana Rosa'.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!