Primer pla d'Íñigo Onieva

Íñigo Onieva deixa tothom mut en confirmar el rumor sobre la seva família

Íñigo Onieva revela la realitat entre la seva mare i Isabel Preysler

Íñigo Onieva ha decidit sortir al pas de tantes informacions publicades sobre la suposada mala relació entre la seva mare Carolina Molas, i la seva promesa, Tamara Falcó. I no només d'aquest tema, també sobre una possible guerra de mares. Estem parlant de Carolina Molas i Isabel Preysler.

El jove està realment cansat que parlin de la seva mare o de la seva parella. I malgrat que no sol ser gaire bromista amb els reporters de premsa, de vegades ha de tallar en sec. Ahir mateix ho va fer quan sortia de casa per pujar a la moto i desplaçar-se a la feina.

La veritat és que Onieva ha donat en aquesta ocasió algun titular més que contundent sobre la veritable situació entre Carolina Molas i la mare de Tamara Falcó.

Íñigo Onieva aclareix la notícia després dels rumors de mala relació

Íñigo Onieva no ha volgut mai ser protagonista d'aquest assumpte i encara menys donar peu a la premsa que els rumors guanyin pes. Per això s'ha armat de valor i ha frenat en sec tots els rumors. Cosa que no fa més que enredar el que té al cap i que tindrà lloc uns dies abans que comenci el pròxim estiu.

Primer pla d'Íñigo Onieva seriós
Íñigo Onieva ha fet un pas endavant. | Europa Press

Preguntat pel motiu de l'absència de la seva xicota a l'aniversari de la seva mare, aquest ha afirmat en un primer moment que «està tot bé». Amb tot, no ha volgut donar més detalls d'aquest passat dilluns, vint de febrer.

«Tot bé, gràcies», ha tornat a repetir. «Es parla d'una possible rivalitat entre mares», li ha deixat anar una reportera al mig del carrer. Al que el jove empresari madrileny ha contestat de manera contundent que «això són ximpleries», i ha marxat ràpidament pujat a la seva moto.

Iñigo Onieva nega que hi hagi una crisi entre elles

Amb tot, Íñigo Onieva deixa clar que la relació entre la filla d'Isabel Preysler i Carolina Molas no passa per cap mal moment. I que si el passat 54è aniversari de la mare d'Onieva no va assistir la marquesa de Griñón va ser per mera casualitat.

Muntatge d'Isabel Presley i Carolina Molas
Íñigo Onieva assegura que no es porten malament. | Trendings

Molts hi han volgut aprofundir i fer mal a una parella que es donarà el 'sí, vull' el propvinent disset de juny al Palau d''El Rincón'. I és que els preparatius per al casament van vent en popa, o això expliquen els protagonistes d'aquest casament.

El cas és que el jove no vol que aquests rumors sense fonament desviïn el focus d'atenció. I no és cap altre que casar-se, per fi, amb una dona que ho ha donat tot per ell. Una dona que li ha perdonat en els darrers temps almenys una infidelitat o això és el que ha conegut el gran públic.

Íñigo Onieva sap que ja ha passat la tempesta

Onieva i la seva xicota no volen que aquesta relació, que després de la ruptura de la parella potser va empitjorar entre sogra i nora, es torni a veure afectada per res del món.

Imatge de Tamara Falcó i la seva parella Íñigo Onieva.
Íñigo Onieva vol enfocar-se al casament del mes de juny. | Instagram (@tamara_falco)

Recordem que aquesta setmana Carolina Molas va celebrar amb tota la família un nou aniversari i malgrat que Tamara Falcó no va poder assistir-hi, se la va veure més feliç que mai. Sobretot, menys atabalada que quan els reporters de premsa li preguntaven al mig del carrer per aquella ruptura que va suposar una mala etapa per a tota la família.

Per sort, la tempesta ja ha passat i tots els ulls estan posats en el dia més feliç de la vida del seu fill. En les últimes hores, a la parelleta feliç se la veia fer una passejada pel centre de Madrid d'allò més relaxats. Així, es confirma novament que la pau regna a casa seva.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!