Rocío Carrasco

Rocío Carrasco va cometre un gran error a la seva guerra contra Antonio David Flores

Rocío Carrasco ha vist que un amic proper ha revelat la seva sentència

Rocío Carrasco es va passar 20 anys de la seva vida sense dir res, suportant, suposadament, els atacs violents del seu exmarit, Antonio David Flores, i de la família materna, Los Mohedano. Un silenci que va decidir trencar el 2021 a través de la seva docusèrie emesa a Telecinco. Una producció on va donar el seu testimoni punyent.

Rocío va acusar el pare dels seus fills d'haver-la maltractat i d'haver exercit violència vicària. I, a més, va desmuntar les mentides d'ell i altres familiars mostrant proves documentals.

Tot el que va explicar i les proves que va presentar van suposar que moltíssima gent canviés d'opinió a la seva 'guerra' contra Antonio David. Una guerra que feia anys que es debatia, com ha explicat un gran amic de Carrasco, ella va cometre un error. Error que ara ell ha desvetllat.

Rocío Carrasco veu sortir a la llum el seu error

La dona de Fidel Albiac durant dues dècades va optar per mantenir-se callada i permetre que el seu ex i els seus familiars carreguessin contra ella sense pietat. La van acusar de mala mare, de mala filla i de mala neboda. Sense oblidar que la van qualificar d'interessada, d'estar manipulada per la seva parella i de no respectar els éssers estimats.

El seu silenci va fer que donéssim per certs els testimonis de tots els seus 'enemics' i això, com és lògic, va ser en contra. El seu comportament en aquest cas va ser un error i així ho ha manifestat ara Jorge Javier, que se n'ha fet gran amic després de conèixer la veritat. Aquest ha concedit una entrevista al podcast 'Estimat hater', de Malbert, i en aquesta ha estat molt clar.

Rocío ha vist que ell ha explicat quin és, sota el seu punt de vista, el principal error en què va cometre ella a la guerra amb el seu ex. Ha exposat: «Una de les seves equivocacions va ser estar en silenci. Es podria haver tallat la situació, però vaja, que ja és aigua passada».

Al que ha afegit: «Era una cosa tan complicada. Jo això ho he parlat amb ella».

Això sí, ha admès que «era impossible explicar el que t'ha passat en una entrevista al 'Deluxe'». Calia una docusèrie».

Rocío Carrasco veu Jorge Javier donar més dades de la situació

La mare de Rocío Flores, que està enmig d'un nou projecte, ha escoltat a Jorge com també va revelar com va viure ell tot el que li va passar a ella. Així, ha admès que ella no era clara amb allò que estava patint. I és que ha manifestat: «Quan parlaves amb Rocío per telèfon era com que… Saps aquestes persones que els costa expressar-se i tal? La medicació».

Davant d'aquest comentari, Carrasco ha vist Malbert afegir: «Ara se li ha donat sentit a tot això». Al que Vázquez ha afegit: «És clar, però en aquell moment no entenia res. No entenia que portés una vida com tan apartada de tot, que no es relacionés amb ningú».

«I és clar, ara que m'he assabentat del perquè…».

Rocío Carrasci i Jorge Javier
Rocío Carrasco ha vist a Jorge sent sincer respecte a la seva història. | GTRES

Rocío ha pogut comprovar que l'entrevistador li ha preguntat si se'n penedeix del comportament amb ella i del que pensava temps enrere. I la seva resposta ha estat molt clara: «Hi ha dues paraules que no m'agrada fer servir. Una és la culpa, no m'agrada sentir complex de culpa».

«Prefereixo fer servir la paraula responsabilitat. I l'altra és el penediment».

Tot i que Carrasco ha vist que ell ha reconegut en allò que es va equivocar: «Hi ha una cosa que vaig fer molt malament quan parlaven del tema. Jo desconnectava perquè m'avorria mortalment al programa. Quan venia 'l'ésser' i venia Amador, jo donava per fet que el que m'explicaven era veritat, perquè l'altra part no es manifestava».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!