Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Maria Casado

La xicota de María Casado confirma el secret a veus sobre la filla que esperen

María Casado ja no pot amagar més el secret

María Casado i Martina diRosso són una de les parelles més consolidades del panorama nacional i estan desitjoses que neixi la seva primera filla. Recentment, María explicava que la filla que esperen s'anomenarà Daniela, cosa que Martina no volia desvelar. Tanmateix, al final n'ha explicat un altre que confirma un secret de domini públic.

Per la seva banda, Martina diRosso ha ofert una entrevista des de la més gran sinceritat. En aquesta, ha parlat de la seva parella María Casado, de la maternitat i fins i tot del seu nou projecte musical que ha vist la llum aquest divendres 24 de febrer.

Cal recordar que el nom real de Martina és Cristina Márquez. I malgrat intentar preservar el més possible la seva vida privada, l'han convençut perquè parli en una entrevista per a una publicació prestigiosa.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

María Casado confirma el secret més amagat sobre la seva filla

En un primer moment, a la parella de María li van preguntar per la seva futura filla i si hi ha compost alguna cançó dedicada a ella. De moment, ha confessat que no n'ha compost cap, perquè «no hi ha hagut temps entre ecografia i ecografia».

Fotomuntatge de María Casado i la seva xicota Martina
María Casado i el secret que ho canvia tot amb la parella, Martina diRosso | GTRES

L'artista ha deixat clar que «hi haurà mil cançons per a Daniela. Totes dues estem molt il·lusionades, és una cosa que volíem profundament. Quan sents amor, crec que és inevitable posar paraules boniques a aquest sentiment», s'ha obert en canal Martina.

«Així que sí, a Daniela li escriuré 1.500 cançons, segur», assegurava la noia aquesta mateixa setmana a Vanity Fair. Cal recordar, però, que la relació amb Casado es va iniciar gràcies a una amiga en comú. I des que estan juntes, ambdues han trobat la felicitat en aquesta relació de manera que no poden estar més contentes després d'aquella presentació de manera inesperada.

«L'amor és una altra cosa, és ficar-se al llit i aixecar-te feliç»

«María m'aporta estabilitat i felicitat al dia a dia. Una cosa molt més important que aquests pics que mai es poden tenir en una relació tòxica. Van amb pics d'enamorament i es confon què és l'amor», ha confessat a Vanity Fair.

No obstant això, per si no n'hi hagués prou, la jove nascuda a Tarragona ha estat conscient de com li ha aportat i aporta a la vida algú com a María Casado.

Imatge de María Casado i la seva parella Martina, juntes posant a un photocall
María Casado amb la seva noia, Martina DiRosso | GTRES

«Amb María m'he adonat que l'amor és una altra cosa. És ficar-se al llit i aixecar-te feliç, tenir respecte mutu, donar i sentir llibertat, parlar i entendre'ns i ser generoses l'una amb l'altra», sosté.

Martina diRosso té un pilar a la seva vida amb María Casado

És just la seva mitja taronja, María Casado, la persona que li dona allò que necessita en aquests moments de la seva vida. Qui li aconsella millor i opina sobre les seves cançons, una cosa vital per a l'estabilitat de l'artista catalana.

La xicota de la periodista de TVEsap que la vida els canviarà completament. Raó per la qual han de ser conscients que com més aviat millor s'adaptin a aquest rol de mares, tot fluirà molt millor a les seves vides.

María Casado al photocall dels Premis Goya
María Casado és un pilar a la vida de la seva parella | GTRES

«Per sobre de tot, María sempre em dona suport i m'anima perquè no perdi el focus i té molta confiança en allò que faig. És un exemple més del que és l'amor, que aquesta persona t'animi, no et jutgi ni et digui coses negatives», se sincerava sobre la seva parella.

«Ara estic dedicant moltíssimes hores a la música perquè vaig tenint consciència que després hauré de fer molts malabars per poder sostenir-ho tot. Serà difícil», finalitzava la seva xerrada en profunditat.