Imatge de Belén Esteban

Belén Esteban, muda davant l'últim avís de Jesulín: «Molt a explicar»

Es revifa la guerra entre Belén Esteban i Jesulín

Belén Esteban estava molt tranquil·la, tot i que l'ombra del seu ex, Jesulín, torna a amenaçar-la amb força.

A punt d'estrenar la seva pròpia docusèrie, molts es pregunten què podrà explicar sobre la seva relació amb la de Paracuellos. Coneixerem per fi la seva pròpia versió de la història? Alicia Senovilla, presentadora amb què la col·laboradora s'estrenava fa anys a la televisió, opina que sí, i no ha dubtat a carregar amb duresa contra la mare d'Andrea Janeiro.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!

Foto de Belén Esteban somrient i mirant a càmera des del plató de 'Sálvame'.
Belén Esteban no pensa quedar-se callada | Telecinco

Al seu parer, li alegra que Jesulín per fi s'animi a parlar. «M'alegra que parli. La seva veu ha callat perquè hi ha hagut algú que parlava més fort que ell».

Tot i que es negava a referir-se directament a Belén Esteban, queda clar que era a ella a qui anava dirigit aquest dard.

«Jo no em refereixo mai a ningú, cada vegada que aquest nom apareix en entrevistes sembla que jo pujo al seu carro, com ella diu», assegurava Senovilla.

«No la menciono perquè fa una muntanya d'un gra de sorra, i jo no necessito ningú per ser on soc».

Fotomuntatge amb una imatge de Belén Esteban i una altra d'Alicia Senovilla
Belén Esteban ha respost a les indirectes d'Alicia Senovilla | Catalunya Diari

Després de veure les imatges d'Alicia referint-s'hi i el pare de la seva filla, Esteban ha intentat mantenir la calma. «Està mentint, fa dos anys també va sortir parlant de mi. Jo sí que estic supercontenta que Jesulín faci una sèrie i estic desitjant veure-la», comentava sobre això.

«Li he de dir que ella estava encantada que parlés de Jesulín quan jo estava al seu programa. Encantadíssima», li replicava a la presentadora.

«Quan jo vaig a un 'photocall' a mi no em pregunten per ella, perquè tampoc li dono opció. Seré molt concisa. Com veieu, l'única que parla és ella sempre», afegia rotundament.

Belén Esteban, novament enfrontada amb Jesulín

«No entraré en res, perquè a mi l'oportunitat no me la dona ella com diu, me la dona Martingala, que em contracta a la seva productora. Ella era la meva companya, la presentadora del programa. Ni era la meva mare ni era la meva germana, com no para de repetir, era una companya i res més», sentenciava molesta.

«Una persona amb qui fa 18 o 20 anys que no hi tinc relació…» insinuava. «Això va com la Loteria de Nadal, cada any surt el premi, i ha sortit ara».

«Ha sortit algun total sense parlar de Belén Esteban?», preguntava de forma directa. «Doncs amb això ho dic tot. Em sembla molt bé el que diu, soc una desagraïda, que et vagi bé. No et donaré coba», concloïa contundent.

Imatge de Belén Esteban i Jesulín a 'Sálvame'
Belén Esteban no té por del que pugui explicar Jesulín al seu documental | MEDIASET

Belén Esteban està molt cansada que Alicia en parli cada vegada que té oportunitat i que es prengui la llibertat d'atacar-la.

Així, una vegada més, insisteix que no té por del que el pare de la seva filla pugui explicar. «Veig perfecte que Jesús ho faci. Crec que té una vida… No ho veig gens malament i entenc que hi surti la seva dona perfectament», opinava en veure les primeres imatges del documental.

Però, això sí, el torero deixava clar que no exposaria res sobre la relació que manté amb la seva filla gran, cosa que Esteban li agraeix, ja que fa temps que Andrea Janeiro manifestava que no volia ser un personatge públic.

Ben al contrari de la seva germana Julia, que s'ha convertit en tota una 'influencer' i estrella a les xarxes socials, on ja reuneix més de 200.000 seguidors.