Primer pla de Bárbara Rey somrient.

Bárbara Rey s'atreveix a desvetllar amb qui està compartint la seva vida

Bàrbara s'adona de qui és realment important

Bárbara Rey ha passat una setmana al focus de la notícia des que va explicar la història més important de la seva vida. Unes vivències que han estat un secret de domini públic des de fa dècades. La veritat és que Bàrbara s'asseia a 'Viajando con Chester' amb Risto Mejide confirmant el que va viure amb el Rei emèrit.

Fins i tot va donar més detalls dels esperats de la relació amb l'exmonarca fins a dues etapes de la seva vida. La més llarga de totes elles va ser aquella compresa entre els anys 1977 i 1980. En aquest darrer any, l'actriu va decidir deixar aquell idil·li prohibit entre la vedette i el que aleshores era el Rei d'Espanya.

Bárbara Rey trenca el seu silenci després de la dura entrevista

Va posar punt final a aquella relació després d'enamorar-se d'Ángel Cristo amb qui va estar casada nou anys. Bàrbara Rei va posar el focus al rei emèrit i va retreure molts dels seus comportaments del passat. I és que avui dia encara el guarda rancor pel patiment que va viure quan va decidir apartar-se de la vida de Joan Carles I.

Risto Mejide entrevistant Bárbara Rey a 'Viajando con Chester'
Bárbara Rey amb Risto Mejide a 'Viajando con Chester'. | Cuatro

A més, un altre dels temes espinosos, i de què s'ha parlat durant molts anys, també va ser tret a la palestra per Risto Mejide. Ens referim al patiment que va patir durant el matrimoni amb Ángel Cristo.

No són dies fàcils per a l'actriu després d'explicar això de l'emèrit

El cas és que Bárbara Rey es va obrir en canal davant un Risto Mejide que no donava crèdit a què estava explicant la mare de Sofia Cristo.

Muntatge amb les fotos de Bárbara Rey i de Joan Carles I
Bárbara Rey va explicar amb detall la seva història amb Joan Carles I. | Catalunya Diari

Van ser episodis d'agressions repetides en el temps i que alguna vegada, fins i tot van estar a punt de costar-li la vida a Bàrbara Rey. I tot després que en una ocasió el seu marit li disparés a les cames, encara que, per sort per a la vedette, va acabar fallant el tret el domador de lleons.

Bárbara Rey s'ha refugiat als seus aquests últims dies, després de l'onada de comentaris i notícies de premsa que han estat publicades. I és que l'interès que ha despertat la seva entrevista als programes del cor ha estat notori. Sobretot en espais com 'Sálvame', 'El programa de Ana Rosa' o 'Ya es mediodía'. 

Bàrbara s'envolta de les mascotes per passar el mal temps

En les darreres hores, hem vist Bárbara Rey més relaxada que mai. Ho ha fet posant amb un dels seus gats amb què viu a casa seva als afores de Madrid.

A les tres fotografies que ha publicat la que va ser amant del rei emèrit, podem veure com li dona tots els afectes del món a la seva mascota. Ella surt sense cap mena de maquillatge, cosa que no estan gaire acostumats a veure els seguidors de l'actriu.

Primer pla de Bárbara Rey
Bárbara Rey s'ha envoltat del millor que té a casa. | Mediaset

En aquest post, que ha tingut més de mil m'agrades des que el va publicar dimarts passat, va escriure una frase força contundent. Una que posa manifest com han estat de difícils aquests dies posteriors a l'entrevista per a Bárbara Rey.

«Aquests dies estan sent durs. Vull fer-los més suportables amb l'amor dels meus gats», escrivia Bárbara en un post que s'ha omplert de comentaris afectuosos.

Per exemple, han deixat la seva empremta en aquest alguns dels seus familiars, com la seva filla Sofia Cristo. També, la televisiva Rosa Benito ha donat un bon m'agrada a una publicació que ha captivat molt als seguidors de l'actriu.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!