Jorge Javier Vázquez

Jorge Javier Vázquez rep un insult en directe i té una estranya reacció

Jorge Javier Vázquez no ha callat davant l'atac

Jorge Javier Vázquez es troba molt il·lusionat per la imminent estrena de 'Supervivientes 2023', que ell presenta i que està generant molt enrenou. Però aquesta alegria s'ha vist 'entelada' per un moment lamentable que ha viscut en ple directe de 'Sálvame'. I és que un ciutadà corrent no ha dubtat a insultar-lo.

En un primer moment, ha sorprès la seva reacció perquè s'ha pres de broma el que li ha dit i ha intentat treure-li importància. Tot i això, després ha decidit posar-se seriós i denunciar de forma pública el que passa moltes vegades a Espanya.

Jorge Javier Vázquez és insultat

El presentador de Badalona ha vist que un dels seus col·laboradors, Canales, s'ha vist embolicat en un aldarull durant els Carnavals de Cadis. Per aquest motiu, el programa ha enviat a la ciutat andalusa el reporter José Antonio León per parlar amb testimonis dels fets. Mentre estava entrevistant un d'ells, ha passat una cosa inesperada.

Vázquez ha vist que una furgoneta ha passat al costat de l'equip que estava entrevistant una persona que va veure la baralla. En fer-ho, un individu que circulava en aquest vehicle ha cridat: «Jorge Javier, marieta».

Aquesta situació ha fet que el català reaccioni en un primer moment amb sentit de l'humor i ha dit: «Però si això ja se sabia, oi? Em sembla estrany que després de 25 anys el que diguin sigui marieta. Un no es pot enfadar quan ho descriuen».

Jorge Javier Vázquez decideix explicar la veritat

El presentador català és cert que al principi s'ha pres de broma els fets i ha decidit respondre amb sentit de l'humor. Tot i això, després s'ha posat més seriós i ha optat per denunciar el que ell i altres persones han de suportar moltes vegades. Sí, perquè al carrer han d'aguantar situacions, com la que ha passat, on se'ls insulta per la seva orientació sexual. En concret, Jorge Javier ha dit:

«En aquest país hem d'avançar moltíssim encara, perquè això ens passa moltíssimes vegades. I hem naturalitzat aquest tipus de situacions, però són agressions, són insults. Ens pensem que hem avançat moltíssim i és veritat que és així, però sens dubte ens queda avançar moltíssim més. Aquests fets són els que moltes vegades gent com jo, del meu col·lectiu, hem de fer front pel carrer. I, a més, no ens podem regirar perquè aleshores seria moltíssim més. Aleshores, lamentablement, hem d'abaixar el cap i passar de llarg».

El de Badalona ha pogut veure que la seva denúncia pública després de l'insult ha estat molt aplaudida a les xarxes socials. Hi ha moltes les persones que li han donat suport per això amb missatges com aquest: «Que important és que digui això i és que aquest assetjament és diari i permanent. Ja no aguantaré més a ningú que em digui que potser tenim la pell molt fina i no n'hi ha per tant. Sempre ho diuen els heteros que no viuran mai una cosa així».

En aquesta mateixa línia hi trobem: «Ell ja té 52 anys i té experiència, però hi ha gent petita a qui aquestes coses la porten després al que la porten. Fan mal» i «Una contestació perfecta a un insult gratuït que defineix més qui l'emet que qui ho rep. Clara mostra de tot allò que encara necessiten evolucionar alguns que s'han quedat encallats al segle passat».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!