Primer pla de David Flores Carrasco.

David Flores Carrasco descobreix que no ho haurà de fer

David Flores Carrasco respira tranquil

David Flores Carrasco ha estat un dels noms que més han sonat amb força al judici que enfrontarà els seus pares. El pròxim 6 de juliol Antonio David i Rocío es veuran les cares al contenciós per l'impagament de la manutenció per part de l'exguàrdia civil. La filla de La más grande confia a poder sortir victoriosa després de comptar amb una prova que juga a favor seu.

Per la seva banda, el xicot de Marta Riesco també comptava amb una carta per sortir victoriós. I ho diem en passat perquè el jutge ha decidit acabar de cop amb les intencions del malagueny. Un pla on el seu fill era protagonista per així eludir les seves responsabilitats legals.

David Flores Carrasco respira tranquil

David Flores Carrasco ha rebut una notícia d'última hora que li ha provocat un gran alleujament. D'aquí a uns mesos, els seus pares aniran als jutjats per posar fi a la demanda per insolvència punible que Rocío va interposar a Antonio David.

Des del 2011 al 2017 el malagueny va eludir la seva responsabilitat com a pare i es va negar a pagar la manutenció dels seus dos fills. Es va declarar insolvent, però la filla de Rocío Jurado va descobrir que havia desviat a tercers els diners que havia guanyat. Es tracta d'un delicte penat amb fins a quatre anys de presó.

Muntatge amb fotos de David Flores Carrasco i Rocío Carrasco.
David Flores Carrasco no haurà d'enfrontar-se a la seva mare. | Gtres - Telecinco

En veure's acorralat per les proves documentals amb què compta la seva exdona, Antonio David va decidir moure fitxa. Per salvar-se i evitar el judici, va demanar al seu fill David que reclamés ser ell a qui el seu pare devia els diners de la manutenció. D'aquesta manera, evitava enfrontar-se a Rocío i, alhora, aconseguia que fos el jove qui es presentés contra la seva mare. Un pla que no ha sortit com esperava, ja que el jutge ha decidit rebutjar aquesta possibilitat.

Va ser el 2022 quan la mateixa Rocío va confessar com l'exguàrdia civil tornava a utilitzar David per fer-li mal. El va obligar a ratificar la demanda contra la seva mare i declarar en contra seva. «M'ha presentat una querella en nom de David, del meu fill. Com que el nen ja té 18 anys, el que l'ha de ratificar i declarar és ell, no el pare», va assenyalar.

David Flores Carrasco obligat a entrar en la guerra entre els seus pares

Rocío coneix molt bé quines són les intencions d'Antonio David amb el fill que tenen en comú. Tenint en compte els problemes de David Flores, no s'entén com el seu pare el fica en una guerra que no li correspon.

Per a la filla de la Jurado és evident que l'únic que pretén és tornar a fer-li mal i per això fa servir el jove. «Torna a posar-lo en la tessitura de querellar-se contra la seva mare i demanar presó per a la seva mare», comentava en una de les seves aparicions a la televisió.

Antonio David Flores
El jutge ha decidit denegar a Antonio David el pla d'usar el seu fill contra Rocío. | GTRES

Una estratègia amb què l'exguàrdia civil usa David com a escut i l'enfronta directament a ella «sabent les capacitats que el nen pugui tenir o deixar de tenir». Unes paraules amb què feia referència a la malaltia del jove i que també hauria utilitzat el malagueny per beneficiar-se.

De moment, el jutge ha decidit denegar a Antonio David el seu últim intent desesperat per salvar el coll. Finalment, serà ell qui s'enfronti a Rocío en un judici que pinta molt negre per al pare de Rocío Flores.

Tampoc haurà de declarar Olga Moreno, a qui se li va assenyalar com a «còmplice necessària» en el suposat delicte d'insolvència punible. Pel que sembla, el seu marit llavors cobrava les factures a través de l'empresa de la qual la sevillana era administradora única. Les proves documentals de Rocío són suficients per arribar a un veredicte i no calen més testimonis.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!