Rocío Carrasco

Rocío Carrasco tremola: el fitxatge bomba d'última hora de 'Supervivientes 2023'

Rocío Carrasco sap que a 'Supervivientes 2023' hi anirà una amiga de la seva pitjor enemiga

Rocío Carrasco segurament que està com tots seguint molt atenta la confirmació oficial dels famosos que participaran en 'Supervivientes 2023'. Famosos entre els quals, segons una exclusiva, hi haurà una dona que no li farà gaire gràcia. No li agradarà perquè és afí a persones contràries a ella.

En concret, Rocío ha vist que es podria donar per tancat el fitxatge d'una persona que és amiga d'Olga Moreno. Sí, de qui durant anys, amb Antonio David, ha titllat Carrasco de mala mare, entre altres coses.

Rocío Carrasco no s'esperava aquesta concursant en 'Supervivientes 2023'

La dona de Fidel Albiac sap que 'Supervivientes 2023' està molt a prop de començar i durant aquests dies s'han anat revelant els participants. Encara queden alguns per confirmar i entre ells, segons la revista Semana, es troba una persona propera a Olga. Es tracta ni més ni menys que de la model Raquel Arias.

Aquesta jove, que va ser guanyadora del 'reality' 'Insiders' de Netflix, de segur que no és del gust de Rocío. No ho és per aquesta amistat que té amb Moreno, que tant de mal ha fet a Carrasco durant anys.

A més, aquesta noia també té amistat amb una altra persona. Ens estem referint a Jorge Pérez, el que ha estat el suport incondicional de Rocío Flores durant molt de temps.

Vaja, que Carrasco és conscient que aquesta noia possiblement no està a favor seva, ja que amb aquestes amistats és lògic que es posi al seu bàndol enemic. Tots tres comparteixen el mateix representant, Agustín Etienne, i precisament fa uns dies es van fotografiar junts. Una trobada en què possiblement Moreno i Pérez, guanyadors de les seves edicions del 'reality' de supervivència, li van donar consells.

Això sí, Raquel tampoc no tindrà en alta estima Alba Carrillo, l'amiga de Rocío. És clar, perquè Alba ha estat molt crítica a la televisió amb Jorge després de tenir amb ell més que un flirteig mediatitzat.

Olga Moreno amb Jorge Pérez i altres amics
Rocío sap que Raquel, Olga i Jorge van estar junts fa uns dies. | Xarxes Socials

L'únic alleujament que pot tenir Carrasco és que a Telecincos'ha imposat un nou codi ètic i s'ha prohibit parlar de certs famosos, com ella. Per això, possiblement, encara que Raquel Arias la critiqui o qüestioni, això no es podrà emetre.

Rocío Carrasco coneix el llistat de famosos confirmats per a 'Supervivientes 2023'

L'exdona d'Antonio David sap que el fitxatge de la guanyadora del 'reality' de Netflix encara no s'ha oficialitzat. Els que sí que s'han confirmat per 'Supervivientes 2023' són: Gema Aldón, Patricia Donoso, Adara, Sergio Garrido, Raquel Mosquera, Arelys Ramos, Jonan Wiergo, Jaime Nava, Ginés Corregüela i Katerina Safarova.

Tanmateix, Rocío ha pogut ser testimoni que en les últimes hores a aquest llistat de concursants se n'ha sumat un més. Es tracta d'Asraf Beno, exparticipant de 'Gran Hermano VIP 6' i xicot d'Isa Pantoja.

Carrasco ha vist que el noi haurà de paralitzar els preparatius de la boda amb la seva parella per viatjar fins a Hondures. Així, afronta un repte per al qual la noia li haurà donat molts consells, ja que ella també va participar en aquest 'reality' de supervivència.

La veritat és que el jove està molt il·lusionat amb aquesta aventura: «Nois, ja soc concursant oficial de 'Supervivientes 2023'. Aquí anem amb tot i tinc moltíssimes ganes. Després de tant de temps, finalment s'ha donat l'ocasió. Dir-vos que em doneu molt de suport, que us estimo a tots, que ho donaré tot. Quan estiguem allà, no sé què passarà i potser canvia, però la meva mentalitat és anar a totes».

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!