Primer pla de Cristina Pedroche amb un gran somriure

El vídeo de Cristina Pedroche: «No vull un bebè»

Cristina Pedroche ensenya el vídeo de què tothom parla

Aquesta setmana hem conegut la notícia que implica completament una de les cares més conegudes del món televisiu. Cristina Pedroche ha mostrat als seus companys de 'Zapeando' un dels vídeos de què tothom ja està parlant a les xarxes.

Recordem que la periodista es troba en un dels millors moments després de la bomba mediàtica que hem conegut recentment. Cristina Pedroche i la seva parella, Dabiz Muñoz, han decidit el cascavell al gat i enguany seran pares.

Cristina Pedroche ensenya el vídeo

La periodista més de moda del moment, Cristina Pedroche, ha tornat a estar al punt de mira. Aquesta vegada no ha estat per anunciar cap informació nova, sinó per mostrar a tots els companys del programa 'Zapeando' la reacció viral d'una nena.

El vídeo que ha escollit la presentadora per mostrar la resta ha estat un en què una nena acabava de conèixer la notícia que els seus pares tindrien una nova filla. El pare li indicava que s'assegués un moment, mentre ella només volia treure's l'antifaç.

Captura del vídeo d'una nena plorant
Cristina Pedroche ha compartit el famós vídeo. | Atresmedia

Un cop tret, la nena ha descobert que serà germana gran. Però per a sorpresa de tots, no s'ho pren amb bon humor, sinó que es posa a plorar. Alhora, crida als quatre vents: «No vull un bebè!»

La companya de Cristina Pedroche, Lorena Castell, ha dit immediatament: «Es nota que li ha fet molta il·lusió a la nena. Donaria diners per veure-la si els seus pares haguessin estat els dels quintigèmins. Estic segura que aquella mateixa nit hauria fet la maleta per anar-se'n i buscar altres pares que només la vulguin a ella».

La periodista torna a sorprendre

Cristina Pedroche ha mostrat aquest vídeo de manera molt divertida. Amb motiu del carnaval d'aquest 2023, la presentadora ha escollit com a disfressa una impactant caracterització com Avatar, un dels personatges de ficció de la pel·lícula de James Cameron.

De nou, la parella de Dabiz Muñoz ha sorprès tothom amb aquest disseny. A través de les xarxes socials, hem pogut ser testimonis del treball laboriós que l'equip de caracterització ha fet amb aquesta disfressa. Sorprenentment, Cristina semblava una més de l'elenc d'aquest film de fantasia.

A més, un altre dels detalls que més ha agradat, a part del maquillatge, ha estat l'increïble 'look'. Cristina Pedroche ha lluït un vestit cenyit a manera segona pell en què ja es podia notar la panxeta d'embarassada. No podem negar que, una vegada més, l'estilisme de la 'influencer' ha impactat tant els seus companys com tots els seus seguidors.

Un any ple d'il·lusió i molta emoció

Des de finals del 2014, Cristina Pedroche i Dabiz Muñoz mantenen una relació sentimental. Després d'un any, tots dos van decidir fer un pas més i casar-se a casa seva davant el notari i van celebrar una cerimònia íntima.

Foto de Dabiz Muñoz fent un petó a la panxa de Cristina Pedroche el dia de les Campanades d'Antena 3.
Dabiz Muñoz i Cristina Pedroche van anunciar que enguany seran pares. | Instagram @cristipedroche

Més endavant, hem conegut la notícia que aquest any tant Cristina com Dabiz han tirat la capa al toro i seran pares. Aquest any la parella està més feliç que mai, centrats cadascun en els projectes professionals, i amb moltes ganes d'aquest nou membre a la família.

Encara que fa menys d'un any la parella parlava de no tenir expectatives d'ampliar la família a llarg termini, la presentadora anunciava la nit de Cap d'Any la nova arribada. Una notícia que ha estat acollida per tots els fans de tots dos i pel seu entorn amb molta il·lusió i emoció.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!