Fotomuntatge Miguel Bosé i Nacho Palau

Miguel Bosé fa un comentari sobre Nacho Palau que desferma els rumors

Miguel Bosé parla clar sobre l'estat de la seva exparella

Miguel Bosé se l'ha vist les últimes hores assistint a la Fira Internacional d'Art Contemporani (ARCO). El cantant donava la nota, tal com sol fer en alguna ocasió.

La veritat és que hi ha hagut força polèmica al voltant de la seva reaparició després que els reporters li preguntessin per Nacho Palau. Aquest es posava massa tens amb aquests professionals del periodisme i, fins i tot, a alguns els baixava el micròfon perquè no li preguntessin per això. Una actitud reprotxable per part del cantant internacional, que ha volgut corregir minuts més tard, quan ha parlat una mica més tranquil·lament amb els companys de premsa.

Miguel Bosé posa de manifest com es troba Nacho Palau

Sembla que hi havia alguna cosa que el molestava en un primer terme i, després, de la millor manera ha sabut rectificar aquestes males maneres amb els reporters. I s'ha referit a l'actual relació que té amb el pare dels fills, Nacho Palau.

Recordem que Nacho va finalitzar fa tot just dos mesos el tractament contra el càncer de pulmó que pateix des de l'estiu passat. Es troba força millor malgrat no haver superat encara el càncer que li ha canviat la vida del tot.

«Nacho està estable, està bé», deia el fill de Lucía Bosé, que ha confirmat que parla amb ell gairebé diàriament i que la seva relació és molt millor del que s'esperava. Sobretot, després dels embolics legals que tenen quant a la custòdia dels seus fills. «Parlem molt i està bé, que és molt», ha dit Bosé.

Bosé revela amb sinceritat la realitat de la seva exparella

«És una alegria. És un gran home, ha refet la seva vida i la seva parella és bona persona», revelava amb tota la tranquil·litat del món Miguel Bosé sobre el que va ser el seu xicot durant més de 20 anys.

Foto de Nacho Palau
Nacho Palau continua lluitant contra el càncer. | Instagram @nachopalau

La veritat és que cantant està content d'estar a Espanya i últimament hi passa temporades força llargues per estar a prop de Nacho Palau. Els seus fills estan encantats d'estar amb els germans, cosa que necessita Nacho Palau en aquests moments tan complicats en què continua lluitant contra un càncer realment dur.

A més, Nacho sap que a casa també té una altra malalta de càncer: la seva mare, Lola Medina. Necessiten estar més forts que mai per intentar bregar de la millor manera amb allò que els va sobrevenir de manera sobtada.

El gran pilar de la vida de Nacho Palau en el seu pitjor moment

Una de les persones que més suport dona a Nacho Palau en aquest procés contra el càncer, des del mes d'agost passat, és la seva parella, Cristian Villela. Malgrat haver passat les festes de Nadal amb la seva família a Xile, no deixa de preocupar-se pel seu noi. De fet, aquest dimecres a ARCO, el bo de Miguel Bosé ha demostrat que és conscient de l'interès del xilè per la seva exparella.

Fotomuntatge de Nacho Palau i Cristian Villela
Palau sempre té el suport de la seva parella. | Catalunya Diari

Villela és tot un pilar per al valencià, que sap com n'és de complicat estar amb una persona que pateix càncer. A més a més, l'amor entre ells és tan verdader que el xilè no se separarà del seu costat per res del món.

Només pensa que aviat sortirà d'aquest malson que va aparèixer quan li va començar a fer mal l'esquena les últimes setmanes de 'Supervivientes 2022'. Ara, han d'esperar que les noves proves mèdiques que passi pròximament Nacho Palau siguin tan positives com sigui possible. Així, podria mirar d'un altre color la situació de la seva vida, que es va tornar negra fa poc més de sis mesos.

      Imatge del logotip de WhatsApp     NOVETAT WHATSAPP: Clica aquí per rebre GRATIS i en EXCLUSIVA les notícies més destacades del COR al WhatsApp!