Alba Carrillo a la seva arribada al judici de separació el 24 de novembre del 2016

Alba Carrillo torna a la càrrega: «El culpable dels problemes de Rocío Flores»

Alba Carrillo aprofita qualsevol situació per defensar a la seva amiga i es mostra molt contundent en les seves declaracions

Alba Carrillo ha assenyalat al principal culpable per la sobreexposició de Rocío Flores als mitjans de comunicació.

Alba és una de les grans amigues i defensores de la protagonista del documental Rocío Contar la Verdad para Seguir Viva. Des que es van conèixer en el programa Hable con Ellas la seva amistat ha anat en augment i no perden una oportunitat per estar juntes.

Des de l'emissió de la docusèrie, les postures personals davant les declaracions donades s'han distanciat més que mai. La filla de la Més Gran tenia el suport del seu entorn, però gràcies al format va canviar i ara compta amb un gran seguici.

La model no perd cap oportunitat per donar la cara per la seva amiga i defensar-la dels atacs. Tot i això, no cal que rebi cap ofensiva per alçar la veu i oferir les seves habituals declaracions polèmiques.

Des que va tornar a Sálvame per a ocupar una cadira ha entrat en un bucle constant de conflictes. Des de les paraules dirigides a Rocío Flores fins a la seva guerra contra María Patiño han format part dels temes abordats en el programa vespertí.

Aquesta setmana ha volgut mostrar la seva opinió sobre l'exposició mediàtica de la filla de la seva amiga i no ha dubtat en assenyalar-li el responsable.

Alba Carrillo envia un missatge directe a Rocío Flores

La polèmica entre ambdues és habitual en els formats de la cadena principal de Mediaset. Des que han tornat a formar part dels seus respectius programes no han cessat els atacs i indirectes entre elles.

La tertuliana vespertina ha mostrat tenir menys pors i llança les seves ofensives de forma bastant directa. Fa uns dies va qüestionar l'actitud de Rocío Flores i li va aconsellar que es preocupés més per la seva mare i no pel pes.

Des que Lucía Pariente va entrar a la Casa de los Secretos, aquesta batalla mediàtica s'han endurit. La jove es mostra contrària a la presència d'aquesta dins de la casa i la model respon immediatament sense cap problema.

Aquesta setmana el conflicte s'ha obert de nou per part d'Alba Carrillo que no ha dubtat a qüestionar, de nou, la seva actitud. A més, ha fet unes confessions sobre la responsabilitat de les conseqüències que rep la jove, que han sorprès.

Va començar el seu discurs assegurant que segueix sense comprendre la seva actitud després de l'emissió del documental. La duresa de les paraules i la cruesa d'alguns relats haurien d'haver commogut a la filla, però la realitat és una altra molt diferent.

Va confessar que ella no té males intencions contra la jove, però que la seva postura és incomprensible. «Jo no la pressiono, però em fa mal que no defensi allò seu i a la seva mare, que és una meravellosa persona» va assegurar molt convençuda.

Segons la model, la jove Flores té una especial malvolença cap a ella per ser amiga de la seva mare. A més, va afirmar que no considera que tingui un motiu especial més enllà de l'enllaç esmentat.

«Em fa mal perquè la meva mare es va portar molt bé amb ella quan ella defensava al seu pare i la meva mare em defensava a mi» va dir notablement molesta. Amb això va voler fer veure a l'audiència que no comprèn el rebuig que sent la neta de l'artista per Pariente quan es va portar bé amb ella.

Per acabar, va assegurar que el principal culpable de tot el que li passa a la jove és el seu pare Antonio David. Considera que va ser ell qui la va exposar mediàticament per atacar a la seva exdona i treure un benefici econòmic addicional.

Davant les declaracions de Carrillo, la col·laboradora del Programa d'Ana Rosa va llançar un missatge que va eclipsar-ho tot. Amb un «em fa mandra» va voler tancar l'assumpte i llançar-li un nou atac, indirecte, a l'ex de Feliciano.

Aquesta mala relació es fa latent amb cada intervenció. Els mesos vinents veurem una batalla campal a Telecinco després de l'emissió de la nova entrega. Fins aleshores, només podem ser espectadors de les baralles que es dediquen.