Fabiola Martínez i Bertín Osborne en un acte publicitari de Danacol

Bertín Osborne li deixa clar a Fabiola: «Zero possibilitats»

El presentador i cantant ha volgut parlar sobre com se sent

Bertín Osborne i Fabiola Martínez fa ja diversos mesos que van donar la gran sorpresa anunciant la seva separació després de 14 anys de matrimoni. Els dos van trigar un temps a parlar, però passat un temps ja no es tallen a explicar com se senten i com la van viure. Precisament l'últim a fer-ho ha estat el presentador, que no ha dubtat a enviar un missatge clar a la mare dels seus fills petits.

I és que Bertín era abordat aquesta setmana per diversos periodistes quan sortia d'un restaurant de Madrid. Ell sap que des que fessin aquest anunci tan inesperat a principis d'any, la seva vida és de gran interès per a la premsa. Per això, i encara que pugui semblar sorprenent, no va dubtar a contestar les preguntes dels reporters, tot i que fent gala del seu sentit de l'humor.

Són molts els temes de què podia parlar el cantant, i un d'ells és sens dubte el seu futur amorós. Sobretot després que la seva exparella deixés bastant clar que no sembla propera una reconciliació. Aquestes paraules no han afectat Bertín, ja que ell, com ha fet sempre, segueix mostrant el gran afecte que manté feia Fabiola.

A més, actualment es troba totalment centrat en la seva feina i almenys per un temps no vol tornar a pensar en l'amor. Malgrat que torni a estar solter, li ha tancat les portes a tornar a trobar una mitja taronja: «Cap, hi ha zero possibilitats que em torni a enamorar».

Caldrà veure si realment aquestes paraules són perquè realment encara no està preparat o perquè no dona per tancada la seva història amb la seva ex. El que és segur és que els dos s'han mostrat mútuament l'afecte que encara es tenen. Bertín no dubtava a qualificar de «una dona 10» a la seva exparella.

La reacció de Bertín a la primera entrevista de Fabiola després de la seva separació

Tot malgrat que fa tot just unes setmanes Fabiola sorprenia a tothom i concedia una entrevista totalment inesperada. I és que ningú s'hagués cregut fa un temps que s'atreviria a passar pel 'Deluxe' per parlar de la seva ruptura. Aquesta decisió podria haver estat presa per Bertín com una punyalada a l'esquena, però finalment no va ser així.

El presentador va respectar en tot moment que la seva ja exdona volgués explicar com havia viscut la fi de la seva relació. Encara que, per descomptat, li va fer arribar que estava realment sorprès pel fet que hagués decidit fer aquest pas. Lydia Lozano confirmava al seu dia que Bertín no s'ho acabava de creure: «Es va quedar mort».

I la veneçolana també explicava quines van ser les paraules que li va escriure abans de la seva participació en el programa. «Em va posar: 'Quins ous!'», Assegurava que li va escriure en un missatge de WhatsApp.

Al seu torn, ha volgut deixar clar que era un elogi al seu valor. «Va ser com dient 'què valent'. I que segur que m'ho passaria molt bé i que em tractarien molt bé», afirmava. «No va ser amb mala intenció, sinó més aviat 'que valenta' ets que aniràs a la paredassa», deia confirmant la bona relació que mantenen com va demostrar després Bertín.

El presentador també ha tingut temps de parlar de les seves filles

A més de parlar de Fabiola, el presentador també va parlar de la separació de la seva filla Eugènia de Joan Melgarejo. «Està fenomenal, aquesta nit la veuré. Estan tots bé, tot és dur, però també som família. Com et dic, tot queda a casa, com queda a casa les coses s'arreglen d'una altra manera», deia. Tot després d'una decisió que a ell també li va agafar per sorpresa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.