Laura Matamoros posant en un photocall

Laura Matamoros, a l'hospital d'urgència amb el seu fill

Laura revela que Matías ha passat una nit complicada

Laura Matamoros ha compartit una notícia terrible amb els seus seguidors: està bastant preocupada pel seu fill Matías i l'ha portat a l'hospital. El petit ha passat una nit molt complicada, així que els metges l'han sotmès a tota mena de proves per comprovar el seu estat.

Laura Matamoros s'ha convertit en una de les mares més sofisticades d'Instagram, així que comparteix molts aspectes de la seva privacitat. Ha creat una connexió especial amb els seus seguidors, i per això entén que també ha de fer-los partícip dels moments dolents.

Matías ha patit diverses crisis de tos, cosa que ha preocupat a la influencer i no ha trigat a posar-lo en mans de professionals. La família ha ingressat a l'hospital per buscar una solució, encara que afortunadament no era res greu.

El petit té una malaltia passatgera que ja està controlada, així que la Laura ha tornat a somriure com només ella sap fer. Després d'explicar el que ha passat, ha rebut una gran quantitat de missatges d'ànim tant per a ella com per al nen.

«Matías té laringitis aguda, ha passat una nit... bé, l'ha tingut ell i l'he tingut jo», declara durant un vídeo que ha publicat a la xarxa. El nét de Kiko Matamoros està fora de perill, tot i que ha de seguir un petit tractament durant uns dies.

Laura Matamoros, preocupada per Matías: «Pobret»

Laura ha tranquil·litzat als seus fans en l'assegurar-los que el petit s'estava recuperant favorablement, tot i que ho ha passat bastant malament. «Matías té una tos de gos», però ha anat a l'escola perquè no té cap dolor i la influencer ha de continuar amb els seus projectes.

La filla de Kiko lamenta que el seu rostre sembli cansat, ja que s'ha compromès a fer una sessió fotogràfica que no pot esperar. «Tinc una sessió de fotos súper guai que després us explicaré», promet abans de compadir del seu fill.

«Pobret meu, té laringitis, però està a l'escola, tot i que a la nit empitjora». Els metges d'urgència han aconseguit de la jove estigui tranquil, l'únic que necessita el petit Matamoros és descansar.

Kiko fa una temporada que està desaparegut dels mitjans perquè està desconnectant uns dies a banda de la seva parella, Marta López Álamo. Tot i això, està molt unit a la petita, així que no seria d'estranyar que estigués al corrent del que ha passat. 

Laura Matamoros rep crítiques: «És dolent per a la salut»

Laura s'ha convertit en una influencer de primera categoria després de guanyar Gran Hermano VIP 4. És un referent en el món de la moda i moltes dones segueixen els seus consells amb un gran entusiasme.

La germana de Diego Matamoros és conscient del seu poder mediàtic, però no sempre sap que les seves paraules generaran polèmica. Recentment ha revelat que durant el seu últim embaràs va engreixar 30 quilos, cosa que ha estat força criticat.

«Vaig tenir una pluja de crítiques al·lucinant perquè no podia explicar que havia engreixat tant, perquè això és dolent per a la salut. Sí que és veritat que no és el més recomanable, però hi ha molts factors. Entre ells la retenció de líquids».

La jove assegura que en aquest embaràs ha engreixat bastant menys i ja sap per què el seu cos va canviar tant amb Matías. «Vaig donar llum i vaig aprimar 15 quilos, o sigui estaria infladeta de líquid, però independentment d'això d'aquest en porto 9».

Tenint en compte la repercussió de les seves últimes paraules, ha declarat: «M'estic intentant cuidar molt». Vol que el seu públic segueixi el seu exemple i controli l'alimentació o que es proposin reptes, com ha fet ella.

«M'he posat l'objectiu de només engreixar 12 quilos», comenta en el seu compte d'Instagram. Cada vegada falta menys perquè es converteixi en mare de nou i tothom està desitjant veure com reacciona Kiko.