Primer pla de Juan Peña, a l'hospital

El cantant Juan Peña, al límit a l'hospital: «Estic vivint un infern»

Juan Peña està passant per un moment molt delicat i envia un missatge als seus fans

Juan Peña està passant per un dels moments més delicats de la seva vida. Ahir dimecres, 15 de setembre, sorprenia els seus seguidors des de l'hospital on es troba ingressat després de donar positiu en coronavirus.

La malaltia ha arribat fins als pulmons de l'artista i ara necessita oxigen per respirar. Com que es conscient de l'enrenou que està tenint l'estratègia de vacunació, va publicar un missatge per animar la gent que es vacuni com més aviat millor.

Ha penjat unes imatges on se'l veu connectat a l'oxigen i relata com ho està passant. De fet, es va arribar a posar la primera dosi, però la infecció és tant greu que s'ha hagut d'hospitalitzar.

Juan Peña relata la seva lluita contra el coronavirus

Estirat en un llit d'hospital i amb oxigen, Juan Peña comunicava als seus seguidors que s'havia contagiat de la COVID-19. El cantant es troba en una situació crítica i va voler llançar una crida per conscienciar sobre la importància de la vacunació.

«Com veureu, no és la meva millor fotografia», admetia. «Ho faig per conscienciar que, si us plau, ens vacunem tots d'una punyetera vegada, perquè si no aquesta maleïda xacra no acabarà mai». 

El cantant afirma que la infecció va arribar dies després d'haver-se posat la vacuna i que a aquesta va tenir temps a reaccionar. «La vacuna no havia fet encara reacció en el meu cos quan em vaig contagiar», explica i aclareix que només li van administrar la primera dosi.

«És com sentir que un tractor gegant passar per damunt del teu cos i els teus pulmons», afegeix. «És un infern, i tot és culpa del maleït bitxo», confessa Peña.

L'artista està convençut que si hagués tingut temps de posar-se les dues dosis, la situació no seria tant greu. «Els símptomes no haurien estat ni la meitat de la meitat».

La seva feina l'obliga a realitzar-se proves contínuament

La tasca professional de Joan Peña l'obliga a portar un control exhaustiu a l'hora de realitzar els concerts. Una responsabilitat que el cantant s'ha pres molt seriosament des del primer moment. Tant per garantir la seva seguretat com la del seu equip i seguidors.

«He estat previngut amb les PCR, me n'he fet moltes per cantar, test d'antígens, de saliva, els del bastonet, anàlisi de tota mena». No obstant això, tot aquest control no ha estat suficient per evitar el contagi.

«Quan menys t'ho esperes i on menys t'ho esperes, et contagies i comences a viure el pitjor dels teus malsons», relata en la seva publicació. Però encara que Juan Peña estigui passant per un moment molt delicat i es troba feble, està segur que es recuperarà.

Confia en la tasca dels metges i està disposat a seguir endavant per aconseguir vèncer la malaltia. «Seguiré endavant, gràcies a l'equip mèdic de la Seguretat Social de Madrid», escriu. «Confio que, ben aviat, estaré fent el que més desitjo: estar amb la família i amb vosaltres, damunt d'un escenari», assegura.

Encara haurà d'estar uns quants dies hospitalitzat per recuperar-se. Mentrestant, totes les seves actuacions han quedat cancel·lades, a l'espera que Peña es trobi totalment restablert.

Juan Peña agraeix les mostres d'afecte i demana que la gent es vacuni

El seu missatge ha calat entre els seus fans, que no han trigat a enviar molts ànims perquè es recuperi al més aviat possible. Lamenten no poder veure'l als escenaris, però l'únic que volen ara és que se'n surti.

Penya agraïa tots els missatges i confessava que molt pocs sabien de la seva situació i que tampoc volia alarmar els seus seguidors. «Gràcies pels vostres missatges, només ho sabia la gent més propera, són ja molts dies en aquesta situació i no volia espantar», explica.

Afortunadament, admet que es troba «molt millor» i pretén que la seva experiència sigui un exemple per als que reneguen de la vacuna. «Tots i totes els que encara no estan vacunats de la primera o segona dosi que ho facin ja, a mi m'ha fotut els dos pulmons».

Per finalitzar, Juan Peña es reitera: «Si us plau, vacuneu-vos; aquesta maleïda experiència no l'hi desitjo ni al pitjor enemic que existeixi».