Primer pla de la cantant catalana Aitana Ocaña en un dels seus videoclips

Aitana se sincera per explicar el seu problema de salut

Aitana ha parlat després de les crítiques rebudes per la seva campanya amb McDonald's revelant el problema que pateix

Aitana Ocaña, cantant i flamant finalista d''Operación Triunfo', ha provocat diverses reaccions després de llançar a les xarxes la seva última col·laboració. En aquest cas, Aitana ha estat contractada per McDonald's per publicitar els seus productes. Però, la veritat és que hi ha hagut molta gent que no ha vist amb bons ulls aquesta col·laboració.

La cantant catalana, que suma milers de seguidors a les seves xarxes, promociona ja el menú 'CBO' que porta el seu nom, 'McAitana'. «Una 'CBO' amb extra de formatge, patates amb molt quètxup, uns 'McNuggets' amb barbacoa i un 'Mini McFlurry' d'Oreo», anuncia.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

A Estats Units és habitual que la multinacional col·labori amb estrelles, cosa que aquí també succeeix el mateix. I és que el furor per l'hamburguesa ha sigut tal que fins i tot ja s'ha esgotat la caixa d'Aitana. Així tot, molts dels seus fans s'han quedat decebuts per no tenir a les seves mans el desitjat obsequi.

Però, sobretot, les crítiques a la 'triunfita' han estat nombroses, ja que l'acusen de promocionar menjar porqueria. I l'enlletgeixen que presti la seva imatge a una hamburguesa de McDonald's, tot i ser celíaca.

De fet, va ser ella mateixa qui va revelar fa aproximadament un any que no pot consumir gluten. «Ara menjo molt, però més sa. Tot d'una soc celíaca, m'he hagut de fer unes proves i tot, llavors he canviat molt la meva alimentació en aquest aspecte», va explicar en una entrevista.

I és que la contradicció està sobre la taula quan es promociona com «el menú preferit d'Aitana», és a dir un menú que porta gluten. Per això, Aitana Ocaña mai podria menjar el menú que està publicitant.

Sobre tot això va haver de parlar aquest dimecres durant la presentació de la nova campanya. «Vaig acceptar aquesta col·laboració fa temps, és un tema de feia molt de temps. A mitjans d'any, abans de l'estiu, em van dir que era intolerant al gluten».

«Ha estat un rotllo perquè ja teníem la campanya feta, les fotos, tot. La realitat és que durant tota la meva vida m'he demanat aquest menú i ara he de demanar les hamburgueses sense gluten, que també les tenen», ha assegurat en l'entrevista.

«No tenia sentit repetir la campanya perquè jo tota la meva vida m'he demanat la 'CBO'. Aquest és el que jo sento com el meu menú», va afirmar plena de sinceritat.

Dures crítiques a Aitana per la seva campanya de McDonald's

Des que presentés la campanya d'imatge de McDonald's, Aitana no ha deixat de rebre crítiques per prestar-se a publicitar aquesta marca.

L'assumpte és que molts usuaris de les xarxes socials no han vist bé que una icona de la música espanyola com ella faci aquesta mena de campanyes, on es fomenta el menjar ràpid i gens beneficiós per a la salut.

Per això, ha estat 'crivellada' a les xarxes per molts dels seus fans, que han criticat la col·laboració de la catalana amb la multinacional nord-americana. Malauradament, mai plou a gust de tothom i això és el que ha hagut de patir un cop més la cantant catalana.

«Doncs ho sento en l'ànima, però és que després hem de sentir que els grossos promouen l'obesitat només per existir. I això ens sembla de puta mare. En fi», deia una usuària indignada des del seu compte de Twitter.

«Això és Aitana, promovent el consum de menjar porqueria, tot perfecte. Que trist no tenir personalitat i haver de menjar el que et digui una 'influencer'. Dit això, posa-me'n tres d'aquests, si us plau», afirmava un altre.

«És clar que sí, fent campanya de menjar porqueria. No saben com captar gent per seguir consumint ingestes de menjar insà», es lamentava un altre tuiter.