Àlex Casademunt en un photocall

La família d'Àlex Casademunt agafa les regnes després del fracàs de l'homenatge

Ha decidit recordar el cantant d'una altra manera i com es mereix

La mort d'Àlex Casademunt el passat mes de març en un accident de trànsit va commocionar el país. I és que s'havia convertit en un dels cantants més estimats després del seu pas per Operación Triunfo.

Tothom reclamava retre-li un homenatge com es mereixia i així es va fer. Tot i això, aquest ha estat cancel·lat, pel gran dolor dels seus éssers estimats i dels seus fans. Però no està tot dit perquè la seva família ha decidit no quedar-se de braços plegats.

Es cancel·la l'homenatge a Àlex

El 24 de juliol va ser quan s'anava a dur a terme el concert homenatge al cantant. El lloc escollit havia estat el Wizink Center de Madrid i s'anava a comptar amb la participació de cares molt conegudes. Així, anaven a estar presents la majoria dels seus companys d'OT, Merche, Nina, Roser, Pancho Céspedes o Marta Botía, entre d'altres.

No obstant això, l'augment de la xifra de contagis per coronavirus va fer canviar els plans. La cita es va traslladar al 24 de setembre, però aquests dies, de manera inesperada, s'anunciava que l'acte no es celebraria.

En concret, la cancel·lació es va comunicar via xarxes socials amb aquest missatge: «Lamentem informar que el concert d'homenatge a Àlex Casademunt queda cancel·lat. Aquesta decisió s'ha pres de manera consensuada tant amb la família com amb totes les parts implicades».

«Sentim els inconvenients que aquesta cancel·lació pugui ocasionar. L'import de les entrades es retornarà a través de les ticketeras on van ser adquirides».

La família d'Àlex Casademunt decideix prendre mesures

Tot just conèixer el que ha passat s'ha volgut saber l'opinió de la família del cantant. En aquest cas, ha estat la seva mare, Rosa González, la qual no ha dubtat a parlar davant d'Europa Press. I la veritat és que s'ha mostrat dolguda, però també disposada a lluitar perquè el seu fill tingui l'homenatge que es mereix.

Ha carregat contra l'organització de l'esdeveniment per haver suspès el concert. «Segurament haurà estat una qüestió econòmica perquè a la discogràfica no li hauran sortit els números. Nosaltres, per descomptat, no teníem gens d'interès econòmic. Suposo que no han fet la publicitat suficient i que no s'han venut les entrades que ells pretenien».

«Llavors, ens han proposat cancel·lar per proposar una altra data, però nosaltres hem dit que no. Per a nosaltres ja era dur i més dur ara no pot ser».

Molts són els rumors que han sorgit després de la notícia de la cancel·lació i alguns han assenyalat als concursants d'Operación Triunfo com 'responsables'. I sobre aquesta qüestió, ella ha estat molt contundent: «Els seus companys no tenen cap culpa de res, al contrari. Tots ells s'han comportat com s'havien de comportar, sense excepció».

«Sempre s'han portat bé tots i no hi ha hagut un problema. El que passa és que ells tenen les seves agendes, els seus treballs i n'hi ha que poden venir i els que no. Però això és normal».

Així mateix, ha deixat clar que sí que organitzaran alguna cosa a la memòria de l'Àlex. Ho ha manifestat dient: «Nosaltres ho farem pel nostre compte i gratis. Ja ho direm i el que vulgui venir que vingui i el que no, doncs ja està».

«Farem un homenatge amb la família, cosa íntima i segur que vindran els seus companys igualment. Simplement per recordar-lo a ell i ja està».

A això ha afegit: «Caldrà triar una data, serà segurament a Madrid en un teatre i ja us ho anirem dient. El meu fill gran serà el que ho organitzarà i ho quadrarà tot. És una feina perquè nosaltres no tenim experiència, però ens deixarem assessorar i intentarem fer-ho el millor possible».

«Serà el gran homenatge que es mereix Àlex, encara que ja li han anat fent cosetes. Que l'estimin sempre és gratificant».