Primer pla de Miriam Sánchez, actriu i guanyadora de Supervivientes

Miriam Sánchez comença la rehabilitació per frenar la seva decadència

Miriam Sánchez vol marxar d'Espanya i allunyar-se de la televisió

Miriam Sánchez, antigament coneguda com a Lucía Lapiedra, està travessant per un dels moments més delicats de la seva vida. Pipi Estrada, la seva exparella, va fer saltar totes les alarmes després de confessar que la filla que tenen en comú va presenciar un succés esgarrifós.

Miriam Sánchez va protagonitzar un escàndol durant una de les seves festes en la qual va evidenciar que necessitava ajuda urgentment. El periodista esportiu va confessar que l'actriu s'havia presentat a casa en un estat lamentable i que la seva petita va ser testimoni de tot.

Pipi Estrada porta un temps separat de la guanyadora de 'Supervivientes 2008', tot i que vol ajudar-la en tot el que li sigui possible. Fa poc, va concedir una entrevista on va revelar que l'actriu marxava a Lanzarote per començar una nova vida.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Miriam té diners suficients per apartar-se dels mitjans i centrar-se en la seva recuperació fins que estigui completament renovada. Segons ha sortit publicat, té uns ingressos de gairebé 2.000 euros mensuals que procedeixen d'un pis que va llogar en el seu moment.

D'altra banda, el primer que ha fet l'actriu quan ha recuperat forces ha sigut desmentir que estigui travessant per problemes econòmics. «No estic arruïnada, ni res d'això», declara en una conversa telefònica amb 'Sálvame'.

Sánchez ha desmentit que marxi a Canàries, tal com ha afirmat gent que té una gran relació amb ella. «Necessito marxar fora d'Espanya un temps perquè estic molt cansada», comenta en el medi esmentat anteriorment.

Miriam Sánchez vol buscar feina: «Alguna cosa tranquil·la»

Alguns mitjans asseguren que l'ex de Pipi si s'instal·larà a Lanzarote, entre altres coses, és perquè allà viu la família de la seva parella. És possible que estigui jugant a la distracció, ja que amb els periodistes de 'Sálvame' ha fet broma amb anar-se'n a Moçambic.

Així mateix, assegura que mai ha sentit passió per «els grans luxes», així que ara porta una vida marcada per «l'austeritat». Tot i que disposa de la capacitat econòmica suficient per a centrar-se en la seva recuperació, també vol trobar feina.

De moment, però, prefereix estar allunyada del focus mediàtic i fer una activitat diferent de la qual ha fet fins ara: «Alguna cosa tranquil·la». Per a ella és important ocupar el seu temps lliure: «He d'estar ocupada perquè si no em puc rendir».

Miriam Sánchez, sobre la seva família: «No tinc relació»

L'antiga assessora de l'amor de 'Mujeres y Hombres y Viceversa' ha confessat que s'ha posat en mans de professionals. «Estic en rehabilitació, em ve de gust estar més tranquil·la», comentava sota l'atenta mirada dels col·laboradors de 'Sálvame'.

Sánchez ha revelat amb molt d'orgull que un dels seus grans suports durant l'últim altercat que va protagonitzar va ser el seu pare. «Feia quatre anys que no parlava amb ell i em va tranquil·litzar, però ningú més», ha declarat visiblement trista.

També, ha explicat que amb la resta de la seva família «no tinc molta relació», encara que prefereix no entrar en detalls per no generar enrenous. D'altra banda, per sort, té tot el necessari per recuperar-se, ja que els seus recursos són suficients per accedir a un tractament, així que no necessita res més.

Anys enrere, Miriam es va convertir en un dels personatges més poderosos de Telecinco perquè treballava en diversos programes i el públic estava amb ella. No obstant això, després de trencar amb Pipi Estrada va patir bastants cops mediàtics i ara està completament enfonsada.

Per això, vol marxar d'Espanya per començar una nova etapa, encara que no descarta tornar a la televisió en un futur. Així doncs, primer ha de completar el seu tractament i tornar a ser la mateixa dona encantadora que va conquistar a l'audiència l'any 2008.

Per la seva banda, Pipi Estrada estarà pendent de tot el procés, ja que estan units per una filla que també està força preocupada. A més a més, el periodista assegura que farà tot el possible perquè la seva parella derroti als seus fantasmes.