Bárbara Rey al plató de Secret Story

Bárbara Rey, a l'hospital després de la 'bomba' de la seva filla Sofía

Dimarts passat va ser un dels pitjors dies de Bárbara Rey al saber un dels episodis més difícils de la vida de la seva filla

Bárbara Rey va intervenir al plató de Secret Story per defensar la seva filla i va sortir molt impactada pel que havia succeït.

Des que va agafar el virus, l'artista ha desaparegut dels platós de televisió i s'ha reclòs a casa seva per cuidar-se. Durant aquests mesos ha sigut Sofia Cristo la qual ha estat informant de l'estat de salut de la seva mare.

Un dels motius pels quals es negava a acudir als mitjans era la seva aparença física. Va assegurar que la medicació per pal·liar els efectes de la covid li havien causat una gran transformació física que no volia que ningú veiés.

Després de l'entrada de la DJ al nou reality de la cadena principal de Mediaset, ha acudit a plató per defensar el concurs de la seva filla. En la seva primera intervenció vam poder observar a una Bàrbara bastant millorada i amb un canvi estètic que li estava de meravella.

L'artista va acudir sense saber el que aquella nit suposaria per a ella i per a la seva família. Com és habitual en els formats de la cadena, els participants realitzen la corba de la vida en què exposen les seves vivències i experiències.

Aquest passat dimarts va ser el torn de la jove i va oferir una narrativa vital que va deixar a tothom sense paraules. Va relatar que a l'edat de cinc anys va patir abusos sexuals i que aquest fet va marcar la seva infància i la seva vida.

La de Totana ho va saber en aquell mateix instant i sense dir res va començar a plorar mostrant un gran sentiment de culpabilitat. El presentador va intervenir per assegurar-li que la realitat no era aquesta, però lluny de tranquil·litzar-se va emportar-se el cop més dur de la seva vida.

Després d'una nit dura i carregada d'emocions, l'artista va descansar en un hotel escollit per la productora. L'endemà, trencada pel dolor, va posar rumb a Marbella per sotmetre's a una revisió mèdica.

Bárbara Rey, una revisió mèdica després de les dures confessions de Sofia Cristo

Va ser una de les nits més complicades per a la vedette. De fet, ella va assegurar que no havia estat capaç ni de dormir. Tot i això, va treure forces i va agafar l'endemà un tren, ja que s'havia de sotmetre a una revisió mèdica després de la covid.

Amb total seguretat l'artista necessita uns dies de reflexió i tranquil·litat per refer-se després de la passada nit de dimarts. Així ho ha dit ella completament devastada durant el seu viatge.

Ha declarat que el llarg viatge fins a la localitat malaguenya li ha servit per pensar i posar en ordre les seves idees. A més, ha volgut confirmar que el motiu de marxar és una revisió que s'ha de sotmetre per comprovar el seu estat de salut.

«El fet de quedar-me a Madrid no pot solucionar res» ha assegurat segons recull Setmana. Va assegurar que ho està passant fatal i que està molt desconcertada perquè no sabia gestionar les emocions i la impotència que sent.

No ha dubtat a llançar un missatge d'agraïment per la preocupació i suport que està rebent. Tot això entre llàgrimes que evidenciaven i donaven veracitat a les seves dures paraules.

Pel que fa a les seqüeles de la malaltia ha assegurat que es troba millor. Però que ha d'acudir al metge per assegurar-se i veure si tot està igual. Va assegurar que una de les conseqüències que ha tingut és la caiguda abundant de cabells, i per això va decidir tallar-lo i sanejar.

Sens dubte va ser una de les pitjors nits d'ambdues. Sofia Cristo per exposar aquest fosc episodi públicament i Bárbara Rey per assabentar-se 30 anys després.