Sofia Suescun amb un vestit blanc al plató de 'Gran Hermano VIP'

Sofía Suescun desafia Rocío Carrasco robant-li el seu tret característic

Sofía Suescun sempre ha estat una gran detractora de la família Flores i ha brindat el seu suport a Rocío Carrasco

Sofía Suescun ha publicat unes fotografies que delaten la seva postura davant el conflicte entre Rocío Carrasco i el seu exmarit. És sabut que la guanyadora de 'Gran Hermano' destaca per tenir un discurs àcid i sense miraments.

I és que la seva actitud i la seva forma de desenvolupar-se en els 'realities' l'han convertit en la flamant guanyadora de molts d'ells. Així mateix, des que es donés a conèixer a la casa de Guadalix, no ha parat de formar part de tots i cadascun dels formats de la cadena.

L'hem vist en infinitat d'espais aportant les seves opinions sobre els temes que es tractaven. Però, un dels sots que va travessar la jove Pamplona va ser la seva participació en 'GH VIP' per no aconseguir alçar-se amb l'anhelat premi.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

No obstant això, la intervenció més polèmica va ser quan va anar a plató del mateix concurs per defensar el seu xicot. En aquest coincidia amb la filla d'Antonio David, amb la qual va mantenir grans conflictes mediàtics.

En tots els seus atacs deixava clar el mateix missatge i no dubtava a retreure-li a la jove la seva actitud amb la seva mare. Tanmateix, la situació va empitjorar quan Kiko Jiménez va sortir de la casa i junts es van dedicar a enfonsar el discurs dels Flores. Des de llavors, Suescun no ha cessat per mostrar públicament la seva opinió sobre aquest conflicte familiar.

Sofía Suescun, el detall amb el qual desafia a Rocío Carrasco

Després de l'emissió del documental de filla de 'la Més Gran', han sigut moltes les veus que s'han alçat per donar-li suport. Així, s'ha creat un gran debat social entre detractors i afins en què no s'arriba a un punt mitjà de diàleg i comprensió.

Tot l'anteriorment explicat es troba submergit en una polèmica, comptant en què no cessen de sortir opinions i idees al respecte. Aquest conflicte s'ha traslladat també a Telecinco, on no han parat les informacions i les batalles televisives entre els seus treballadors.

D'altra banda, a 'Sálvame' s'ha produït una gran fractura que ha distanciat a uns dels altres. Una bretxa sense precedents que ha acabat, fins i tot, amb grans relacions d'amistat com la de Kiko i Carlota.

Tot i això, tots aquells que donen suport a la causa de Rocío Carrasco estan constantment demostrant-ho a través de les xarxes socials o als discursos mediàtics. I una d'aquestes veus és la de la guanyadora de 'GH 16', que aprofita qualsevol situació per anunciar-ho.

Aquesta porta molt de temps allunyada de la televisió, ja que, com ha afirmat, està ocupada amb nous projectes. De fet, a través de les seves xarxes ha assegurat que es troba immersa en la seva vida com a 'influencer' i les seves marques empresarials.

Aquesta setmana, la col·laboradora, ha publicat en el seu perfil d'Instagram una seqüència d'imatges en les quals es pot llegir un missatge. Aquest seria una clara referència a la seva postura en el conflicte i alguns apunten a un desafiament a la propietària d'aquestes paraules.

A les imatges es pot apreciar diverses fundes per a mòbil en què es pot llegir la mítica frase del documental, que va ser pronunciada per la protagonista amb l'únic objectiu d'assenyalar Olga Moreno com a una covarda.

El gest podria semblar de suport i en certa manera ho és, però la realitat que s'ha revelat deixa clar un desafiament. La mateixa Sofía Suescun ha assegurat que aquest producte l'han dissenyat i a més, han registrat la frase com a pròpia.

Amb aquest atreviment estan ensenyorint-se d'unes paraules que no li pertanyen. Tot i això, tenen tot el dret perquè ningú ho havia fet amb anterioritat i de fet és una frase molt habitual.

Davant aquestes declaracions, les xarxes van cremar i fins i tot algunes personalitats de la cadena no van dubtar a qüestionar-la. Per exemple, Amor Romeira llançava un tuit en què qüestionava la motivació de la Pamplona.

La publicació de Sofía pot tenir una doble lectura que molts no han trigat a fer. D'una banda, pot ser percebut com un missatge de suport a la filla de l'artista i, de l'altra, com un desafiament.