Primer pla de Pilar Rubio

Pilar Rubio tanca la polèmica sobre els seus arriscats entrenaments: «No és obsessió»

La comunicadora ha tancat la polèmica explicant què significa l'esport per a ella

Pilar Rubio gaudeix tenint cura del seu espectacular físic, fet la porta a entrenar diàriament i tenir una estricta rutina d'alimentació. Un estil de vida sa que intenta inculcar als seus seguidors, encara que molts hagin arribat a titllar-la d'obsessionada. Sobretot, després de compartir una de les seves últimes bogeries entrenant.

La comunicadora aconseguia aixecar uns 140 kg amb els seus glutis. «Cada dia, cada entrenament, és una oportunitat per millorar, un pas endavant», assenyalava.

«Això em repeteixo cada matí quan em llevo i intento buscar la meva millor versió com a professional, com a mare, com a parella, com a amiga i com a dona». Un lema que segueix rigorosament i que li serveix per aconseguir la millor versió de si mateixa.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Fa poc Pilar es mudava amb el seu marit, Sergio Ramos, a França, ja que el futbolista acaba de fitxar pel PSG. No obstant això, passa més temps a Espanya degut als grans compromisos professionals que ha de complir.

Una cosa, que tal com assegura, no suposa un problema per al matrimoni. «L'important és que el temps que passem junts sigui de qualitat», ha recalcat.

«És igual que quan vivíem aquí, però l'important és que els nens s'han adaptat molt bé», afegia molt feliç amb aquest nou pas que han donat com a família.

«Entenc més el francès del que pensava, però parlar encara no. Jo soc molt independent i marxo sola de passeig i parlo amb la gent», ha explicat.

«També passo més desapercebuda. No trobo gens a faltar Espanya, perquè no me n'he anat d'aquí, la meva feina és aquí. L'ambient d'allà és fantàstic, és una segona llar, però jo soc aquí, la meva feina i la meva vida són aquí», admet.

A més, Pilar s'ha mostrat molt contundent sobre les crítiques que ha rebut pels durs entrenaments als quals se sotmet, perquè molts arriben a titllar-la d'obsessionada per la seva dedicació a l'esport.

«No és una febre, entrenar una hora al dia no és estar obsessionada. Jo sempre he anat al gimnàs i tinc el títol d'entrenadora, però abans ho feia per socialitzar», ha declarat.

Pilar Rubio respon als qui l'acusen d'estar obsessionada amb l'esport

«Quan em vaig quedar embarassada vaig anar més conscient perquè volia ser mare, però mantenint la meva identitat i aquí vaig començar a investigar i de fet, vaig escriure un llibre sobre això amb professionals», afegia.

Aquest va ser el punt que la va portar a canviar d'estil de vida i cuidar-se encara més. «Per això canvies el teu estil de vida i veus tots els beneficis que té per a la salut mental i física, va relativitzar molt més, canalitzo la meva energia».

«Si avui tinc un esdeveniment al matí, em llevo abans, perquè és una cosa divertida. No és un rotllo entrenar. Sembla que estic obsessionada amb el tema, però entreno una hora al dia», ha argumentat.

«Hi ha gent que no li agrada, o perquè no tenen temps. Però, i quant de temps passem amb Instagram? Una hora? Doncs podríem dedicar part d'aquest temps a entrenar», els ha recomanat.

«Potser no tenim temps per anar al gimnàs, però tenim aplicacions que sí que ens permeten entrenar des d'on estiguem. 15 minuts al dia els podem treure tots. Has d'autosegrestar-te una hora», aconsella.

Pilar veu l'entrenament com un ritual al qual ha d'anar motivada. Per això, es posa roba que li agradi, «però hi ha vegades que entreno en pijama». De fet, assegura que sempre està preparada per a l'esport.

«Jo sempre m'emporto els meus elàstics, imaginació. És la meva estona i penso només en mi i a poc a poc vas veient els resultats». A més, això no li suposa cap problema a l'hora de conciliar-lo amb la maternitat.

Així mateix, la televisiva arriba a endur-se els seus fills a entrenar, «encara que de vegades diuen que faig coses molt rares». Però, alhora, el millor exemple d'esforç i superació el té a casa: «A vegades veig al meu marit entrenar, encara que no pugui portar el seu ritme perquè és un esportista d'elit».