Rocío Flores al plató de 'Supervivientes'

«Rocío Flores no és cap víctima»

Rocío Flores ha estat posada en dubte per un col·laborador de Telecinco

Rocío Flores porta mesos sent protagonista absoluta de l'actualitat. I tot perquè la sèrie documental de la seva mare la va posar a la palestra. Sí, la docusèrie ha revelat les mentides de la jove i fins i tot que està condemnada per maltractament a la dona que li va donar la vida.

I avui, la jove, que ha renovat el contracte amb 'El programa de Ana Rosa', torna a ser notícia. En aquest cas, perquè un famós col·laborador de Telecinco ha carregat contra ella. Aquest no ha estat altre que Kiko Jiménez, exparella de la tieta de Rocío, Gloria Camila.

Rocío Flores és durament criticada

Aquesta setmana, el de Jaén i la seva actual parella, Sofía Suescun, han concedit una entrevista a 'Lecturas'. I en aquesta, entre altres qüestions, Kiko no ha dubtat a parlar de Rocío i del seu pare, els quals coneix bé perquè temps enrere va formar part de la família. Va estar quatre anys amb la filla gran d'Ortega Cano.

L'ex de Gloria Camila ha sigut molt crític amb l'excol·laborador de 'Sálvame' per la manera com s'ha comportat amb la seva filla. Ha dit: «Hi ha informes que demostren que l'Antonio David ha manipulat la Rocío».

Això sí, té molt clar que Rocío ja no és una víctima dels tripijocs del seu pare. «Deixes de ser víctima quan t'adones de les coses i no et poses en mans d'especialistes que t'ajudin a sortir del forat», ha manifestat.

En aquest punt és quan ha recordat per què la jove no té relació amb la seva mare: li va donar una pallissa.

Per això ha posat en dubte la moralitat de la filla d'Antonio David. «No ha demanat perdó pels actes que ha comès», ha afegit.

És més, Kiko ha fet palès que per culpa d'ella i del seu pare, ha patit molt a la televisió. En concret, quan van coincidir en alguna gala de 'GH VIP 7'. Ha explicat: «Ningú sap el que és estar en un plató i que la gent t'esbronqui per ser fidel als teus principis».

Kiko Jiménez carrega contra tothom

No només Flores ha estat objectiu de les crítiques de Kiko en aquesta exclusiva. També ho han sigut els seus companys de 'Sálvame'. En efecte, Belén Esteban, a la qual retreu com s'ha comportat amb ell i amb la seva nòvia, Sofía.

Estava tan enfadat que no ha dubtat a llançar una amenaça: «Sabem moltes coses de Belén i del seu marit. Quan ho deixi amb el Miguel, cremarà el món».

I de moment ja hi ha una cosa que ha cremat: el conflicte entre Kiko i Belén. Després de la publicació de 'Lecturas', s'han vist les cares a 'Sálvame', i la picabaralla que han tingut ha sigut brutal, ja que s'han intercanviat retrets molt durs.

Ell ha acusat Belén de portar «trenta anys parlant dels altres», i la resposta d'ella ha estat clara: «En porto vint-i-un. Però tu t'has quedat a gust amb un titular sobre mi». Així mateix, ha afegit: «Quina pena, no tenir feina i venir només un dia a la setmana!».

Una frase que ha enervat Jiménez, que ha respost: «Tu què feies amb 29 anys? Anaves a les places de toros?». Preguntes davant les quals ella ha contestat recordant un episodi del passat de Kiko. Ha dit: «I tu a les presons? Jo el que no he fet és dormir en un calabós».

«El que hagi fet o no és problema meu. Però el que sí que t'asseguro és que mai a la vida he anat de plaça en plaça».