Paz Padilla amb cara seriosa

Paz Padilla es queda totalment sola, també fora de Telecinco

La presentadora gaditana està molt unida a la seva filla Anna Ferrer

Paz Padilla s'enfronta a una nova etapa. Després de la mort del seu marit, l'humorista ha estat molt acompanyada per la seva família, especialment per la seva filla i el seu gendre. Ara que ja han passat uns mesos, els joves han decidit fer un pas més a la seva relació i anar a viure junts.

Un pas important en el seu romanç

Tard o d'hora estava clar que passaria. Anna Ferrer ha decidit abandonar el niu i anar a viure amb la seva parella.

Els joves fa tres anys que estan de relació i aquest pas és molt important per a ells. I és que on realment es coneixaran serà a la convivència del dia a dia.

«Desitjant començar aquesta nova etapa. Ivan, t'estimo», escrivia Anna Ferrer a les xarxes socials per donar la notícia de la seva imminent mudança als seus seguidors.

La parella aviat estrenarà vida en comú en un pis de Madrid, que encara no se sap si és comprat o llogat. El que sí es coneix és que és un habitatge antic, però amb molt d'encant a jutjar per les fotos que la filla de Paz Padilla va compartir a les xarxes.

La jove sempre ha estat vivint amb la seva mare, a excepció de l'any que va estudiar fora d'Espanya. Així que aquesta nova etapa la té meravellada. És una experiència única i quin millor company per gaudir-la que la seva parella.

Un canvi de vida considerable

Paz Padilla es queda sola a casa, fet que segur que prefereix prendre's bé. Cal recordar que la gaditana és molt optimista i està molt orgullosa de les decisions que pren sempre la seva filla. A més, amb el seu gendre es porta molt bé i sempre que pot presumeix del bon rotllo que tenen.

Segur que la relació amb l'Anna continua igual de bé i la visitarà. No hi ha res com els tuppers de les mares, tot i que la filla de Paz Padilla per sort sap defensar-se a la cuina.

Amb aquest pas davant la seva relació, la parella guanyarà intimitat i estan desitjant gaudir-ne. «Annita i jo comencem etapa nova junts. Ja era hora, no?», Va anunciar Iván en les seves xarxes socials.

Els joves tenen moltes ganes de començar aquest nou projecte junts que comencen plens d'il·lusió i malbaratant amor per tot arreu.

Una època complicada

La humorista està acostumada a viure acompanyada i, a més, el seu xalet és un lloc de reunió constant. Està habituada a rebre moltes visites que segur que a partir d'ara li faran encara més il·lusió. I és que viure sola de la nit al dia et canvia la vida, vulguis o no.

Fa uns mesos va haver de fer front a la pèrdua del seu marit, que li va trencar el cor en mil trossos. Ara que ja s'ha recompost una mica, ha de fer front a la seva nova vida en solitari. Segur que l'afronta amb un gran somriure, encara que tingui moments més difícils.

Si per alguna cosa es caracteritza Paz Padilla és precisament per com es pren la vida quan aquesta deixa de somriure-li. I és que a la feina tampoc està passant pel seu millor moment, encara que no li falten ofertes.

La nova temporada de Got Talent no ha comptat amb ella com a membre de jurat i això li ha dolgut. Després d'anys formant part de l'espai, aquesta vegada no ho farà.

Tot i això, la presentadora aviat es farà càrrec de A primera vista, un nou programa televisiu en què una parella haurà d'endevinar dades sobre una persona. Aquest projecte la mantindrà ocupada i serà una forma d'enfrontar la soledat a casa.