Gianmarco Onestini al plató de 'Supervivientes'.

Dues cares de Telecinco haurien lligat amb Gianmarco tenint parella

Gianmarco s'ha convertit definitivament en un dels personatges mediàtics de Telecinco sense necessitat de concursar en qualsevol 'reality'

Després de la seva arribada al món audiovisual espanyol, Gianmarco Onestini no ha deixat de formar part de tots els conflictes, romanços i polèmiques. Amb tot, no deixa de formar part de l'univers de Telecinco.

Ha participat en molts dels concursos de la cadena, com ara 'GH VIP' o 'Supervivientes'. També va ser capaç d'enamorar Adara Molinero durant la seva estada de Guadalix i d'enfrontar-se a tots els companys a Hondures.

Ara, noves informacions que la vida sentimental de Gianmarco no és tan avorrida com pretén fer veure.

L'influencer ha deixat clar que se sap moure molt bé en el món dels 'realities' i s'ha posicionat com un gran concursant. De fet, la cadena el considera com una aposta segura per obtenir grans moments i una bona audiència.

La naturalitat i el caràcter que té s'han convertit en la seva màxima senyal d'identitat i ha estat molt ben rebut per l'audiència. Aquesta setmana, ha començat a intervenir en els diferents formats de 'Secret Story', ja que el seu germà és un dels concursants.

De fet, va reaparèixer als mitjans per un notable augment de pes i unes declaracions que ràpidament van captar l'audiència. Des d'aleshores, l'italià ha tornat a convertir-se en notícia i tots volen saber sobre la seva vida personal.

Gianmarco, la temptació de dues noies de Telecinco

La setmana passada va començar 'Secret Story', el nou programa de Telecinco que pretén recuperar l'audiència perduda de la cadena. Mnanté la mateixa dinàica que el seu predecessor, però amb una petita diferència.

Com en tots els programes, els concursants poden portar una persona propera perquè els defensin i recolzin tot el que fan. L'encarregat de defensar Luca, doncs, és el seu germà Gianmarco. Això ha fet que tornés a la televisió després del seu pas per Hondures.

Com era d'esperar, l'arribada de Gianmarco als platós ha estat envoltada de noves especulacions sobre possibles romanços amb algunes col·laboradores. Després d'una nit plena de sorpreses, Jorge Javier va intentar que fes alguna declaració sobre la seva vida personal.

Després de negar-s'hi, el presentador va decidir compartir amb l'audiència un fet que havia presenciat. Va assegurar haver vist la jove de les Campos i Gianmarco amb una actitud afectuosa.

Ella ho va negar ràpidament, ja que acaba de començar una relació després de la ruptura amb el seu ex. «M'ho passo bé amb tothom, no fotis, si us plau t'ho demano», va pregar al català. Amb això va voler tancar les especulacions, com acostuma a fer el programa vespertí.

Lluny de complir amb aquesta súplica, el programa es va posar en contacte amb la mare de Miguel Frigenti, que estava asseguda a la seva banda.

 «Els vaig veure coquetejar i van sortir diverses vegades durant la publicitat», va assegurar contundent. A més, creu que entre ells hi ha un interès que ha titllat de «rucs».

Però hi ha una altra persona sobre la qual també han recaigut els rumors amb Gianmarco. Aquest cap de setmana, va compartir un vídeo a les xarxes amb Alba Carrillo, cosa que ha fet saltar totes les alarmes.

Durant el clip apareixen ballant de forma divertida i sensual, fet que evidencia la bona relació entre la model i l'italià. Els rumors sobre una possible relació furtiva s'han desmentit i ells mateixos han confirmat que només els uneix una bonica amistat. A més, Alba ha consolidat la seva relació amb Santi Burgoa, amb ja ha fet dos anys.

Sens dubte, l'aparició d'un nou romanç a Telecinco és tot un desig. D'aquesta manera, es tractaria d'una exclusiva que ajudaria a captar el públic de nou.