Belén Esteban enfadada a Sálvame

Belén Esteban deixa 'Sálvame' sense paraules: «El meu matrimoni no val res»

Belén Esteban respon els atacs que ha rebut per part de Kiko Jiménez

Belén Esteban ha protagonitzat un moment molt tens amb el seu company Kiko Jiménez, després que revelés un gran secret. La parella de Sofia Suescun va concedir una entrevista on assegura que coneix molt bé Miguel Marcos, marit de la col·laboradora.

Kiko Jiménez està força molest amb «la princesa del poble» perquè creu que s'aprofita de tots els moments dèbils. Fa uns dies, Jorge Javier va anunciar que el tertulià havia trencat la seva relació amb Sofia i Esteban es va mostrar bastant contenta.

Belén Esteban assegura que no té gens d'interès en què la parella se separi, però ja és massa tard per fer promeses. Suescun i Kiko han cedit una exclusiva que ha revolucionat 'Sálvame': «Sabem moltes coses d'ella i del seu marit».

L'exparella de Jesulín de Ubrique ha respost amb ironia, tot i que les seves paraules no han fet més que augmentar el conflicte. «Tenim un matrimoni de merda, la vida ens va molt malament i gràcies a vosaltres Espanya sap que el meu matrimoni no val res».

Sofia Suescun ha condemnat les paraules de Belén a través de les seves xarxes socials, ja que considera que estava menyspreant el seu xicot. No obstant això, Jiménez no s'ha deixat acoquinar en cap moment i ha atacat durament la seva companya.

Belén Esteban, humiliada: «Ha de ser el que et surti del cony»

Belén està indignada perquè pensa que Kiko i Sofia han guanyat diners amb l'exclusiva al 'Lecturas'. Tot per una mentida que només busca fer mal. La col·laboradora assegura que no té cap problema amb el seu marit i exigeix que el deixin fora de joc.

Kiko Jiménez, cansat de complir amb la dictadura d'Esteban, ha dit: «Ha de ser el que et surti del cony». María Patiño, quan ha escoltat aquestes paraules, l'ha fet callar i li ha dit que vigili amb les paraules que fa servir.

La dona de Miguel Marcos s'ha dirigit a la direcció de 'Sálvame' i s'ha mostrat bastant molesta amb els seus responsables. «Vull donar les gràcies a Alberto Díaz i David Valldeperas pel teu fitxatge, perquè persones coherents com tu havien d'estar al programa».

L'ex de Glòria Camila sembla tenir força suficient per enfrontar-se a qualsevol dels seus companys, tot i que ha estat acusat de ser un covard. Esteban està convençuda que no hagués atacat de la mateixa manera ni a Matamoros ni a Hernández.

Belén a Kiko Jiménez: «Vas estar a la presó»

La col·laboradora no consent que ningú utilitzi el seu marit per guanyar diners als mitjans de comunicació, així que ha frenat el tema. Aquesta és la raó per la qual ha revelat el gran secret de la parella de Sofia: el seu suposat passat delictiu.

«Jo parlo de la meva vida, parla tu de la teva i no et preocupis tant per si jo anava o no a les places de toros. Parla de la presó, on vas estar», li ha dit abans de fer-li una clara advertència.

«El meu marit no en vol saber res, d'això. Ni tan sols va participar en l'exclusiva del casament, així que no parlis d'ell».

Aquestes paraules fan pensar que Esteban estaria disposada a treure a la llum els secrets del tertulià per protegir Miguel Marcos. No obstant això, Jiménez no té gens de por i assegura que està disposat a tractar qualsevol tema que formi part del seu passat.

Sofia Suescun ha aplaudit la valentia de la seva parella, ja que s'ha enfrontat tot sol a molts col·laboradors carregats de ràbia. Sembla que ficar-se amb «la princesa del poble» té un preu molt car, encara que més d'un està disposat a pagar-lo.

«T'ho dic a tu i a María Patiño: el que hàgiu parlat fora per portar una estratègia i deixar-me com una cosa que no soc, no ho permetré. Ens podem posar tots a llançar merda i vosaltres, per edat i per vivències, en teniu el doble que jo», li ha dit el jove.