Alba Carrillo amb un gran somriure

Alba Carrilo dona una exclusiva sobre la seva vida amorosa que deixa tothom en xoc

Carrillo ha exposat la realitat de la seva vida amorosa

Si alguna cosa ha demostrat Alba Carrillo  des que va iniciar el seu camí en la televisió és que no té cap problema a la sobreexposició mediàtica. La col·laboradora de televisió ha tornat a parlar de la seva darrera exclusiva sobre la seva vida amorosa.

No hi ha dubte que la col·laboradora de televisió li encanta tenir una vida amorosa atrafegada, i tot apunta que no li falten pretendents. Alba Carrillo ha confessat a Diez Minutos com és la seva situació sentimental actual i les seves paraules no han deixat indiferent a ningú.

Segons ha explicat la model en exclusiva, la llista de pretendents que té és enorme, des de solters fins a casats. Això ha provocat un gran enrenou, ja que recordem la que es va formar fa uns mesos amb la història de Jorge Pérez.

Alba Carrillo parla sobre la seva vida amorosa

Des que la model va saltar a l'esfera pública, una infinitat de cares populars se li han atribuït. Alba és una dona lliure i li encanta tenir sempre el cor ocupat, d'això no hi ha cap mena de dubte. Molts dels seus embolics amorosos l'han portat a acaparar alguns dels titulars més polèmics dels últims temps.

Primer pla d'Alba Carrillo ben somrient
Alba Carrillo confessa la llarga llista de pretendents que té. | GTRES

El seu darrer afer amb Jorge Pérez es va convertir en el tema més controvertit i que més hores de televisió ha omplert els últims mesos. Alba va sortir airosa de tot l'entramat i no va dubtar a recórrer tots els platós de televisió possibles per continuar tirant llenya al foc.

Ara la model torna a la càrrega amb una incendiària exclusiva on parla de la vida amorosa. Ni curta ni mandrosa, la model ha assegurat que la llista de pretendents que té és molt infinita. A més, Alba ha assegurat que no només s'hi troben homes solters, sinó també casats. Estarà la model disposada a repetir la història de Jorge Pérez?

La model no té cap problema a parlar sobre la seva vida amorosa o sexual. Fa unes setmanes, Alba tornava a ser tema de conversa amb les declaracions sobre si estaria amb una dona:

«Jo si mai m'emboliqués amb una tia, seria amb Nagore. Ho dic perquè estàs bona. A mi m'agradaria una tia així. Femenina, alta, amb molt de caràcter, que em donés», reconeixia la model. Alba no s'amagava i reconeixia que ella era «agressiva en el sexe»:

«Jo soc així, una mica agressiva en el sexe, la veritat. Jo soc de donar, rebre i de tot», confessava.

Alba Carrillo, sense por de res ni ningú

Ara, amb la tornada a l'ull públic de Jorge Pérez, la model s'haurà d'enfrontar novament al fet que el tema torni a l'actualitat. Però la model no sembla que això li preocupi gaire. Recentment, Alba feia broma amb el fet que Alícia anés a donar una sorpresa a Jorge Pérez a 'Dejate Querer'.

Primer pla de Jorge Pérez a un 'photocall'
Alba Carrillo no té por de la tornada de Jorge Pérez. | GTRES

Alba, fent gala del seu particular sentit de l'humor, feia broma que «la sorpresa ja l'havia donat al novembre».

Però la col·laboradora de televisió va més enllà i va reconèixer que tampoc temia que el guàrdia civil emprengués accions legals contra ella. Sembla que Alba Carrillo pensa seguir endavant i no farà un pas enrere.

Logotip de l'aplicació WhatsApp NOVETAT WHATSAPP: Fes clic aquí per llegir GRATIS les notícies més destacades del món del COR al WhatsApp